Perşembe, Kasım 22, 2018

Nyx Soft Matte Lip Cream SML 20 Copenhagen



Herkese yeniden selamlar...

Sonbahar çok güzel bence. Bu mevsimde en sevdiğim şey koyu rujlar... Her koyu ruj beni benden alıyor ve hepsini sanki çocuğum gibi severek sürüyorum. 

Karşınızda Nyx Soft Matte Lip Cream SML 20 Copenhagen.

Sevgili Başak hediye etmişti. 

Gerçekten çok güzel bir ürün. Detaylıca anlatalım... 

1- Ruju sürmeden önce dudaklara ya masaj yapıyorum ya da lipbalm sürerek kuruluğunu alıyorum, böylece rujlara güzel bir zemin oluyor. Lip baseler de vardı bir ara değil mi?

Yine balm sürdüm daha sonrasında rengi uyguladım.







2- Ürün benim koyu renkli dudaklarımı çabucak kavradı ve 2.katta hem örtücü oldu hem de rengini güzelce verdi. Unutmayın lipcream benzeri ürünler tek katta baz oluştururlar daha sonrasında rengi daha yoğun yansıtırlar.



3- Fırçası oldukça yumuşak. Ne uygularken kızarttı ne de fırçası canımı yaktı, kolayca aktı gitti dudakta. Harika ifade ettim :P Ürünü biraz fazla alabiliyor bu konuda dikkat edin...

4- Bişeyler içtikten,yedikten sonra yer yer bozulmalar olabiliyor ama rengi o kadar güzel ki düzeltmeye devam! Günde 2 ya da 3 kere uyguluyorum diyebilirim. Tek kötü yönü saatler ilerledikçe düzeltmenizin gerekliliği. 




5-  Siyah göz kalemi, rimel ve Copenhagen! Bu size harika bir günlük makyaj olur. Özel günler için ise pek çok ürün ekleyin yine ruj çok güzel olur. Yanınızdan da eksik etmezsiniz,bozuldu mu düzeltirsiniz. 


6- Ambalajından daha açık renkte Copenhagen,tek kat yukarıdaki gibi oluyor.İkinci katta ise daha bordomsu bir renge kavuşuyorsunuz. Bu da size fikir olsun. Nyx Soft Matte serisinde daha koyu renkler de var. Düşünürseniz. 

7- Yapısına gelirsek,bence gayet güzel bir yapısı var. Mat olmasına rağmen ismine uygun yumuşacık. Duru bir görüntü veriyor. Çabucak da kuruyor.

Durum bu.

10 üzerinden 9 veriyorum.

Sevgiler

Kübra 

3 yorum:

  1. Yapısının muhteşemliği elinede sürmüş olsan nasılda belli,güzelmiş rengi güzel günlerde kullanasın.

    YanıtlaSil
  2. Çok cesur bir renk, genelde soft renkleri kullanan ben görünce bayıldım. Denemeyi düşündüm yazını gördükten sonra. İyi günlerde kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  3. Soft Matte rujların yapısını ben de çok beğeniyorum, bu rengin de sana çok yakıştığından eminim Kübiş! Güle güle kullan!!! Öperim!

    YanıtlaSil