Salı, Kasım 20, 2018

Ziaja Manuka Tree Purifying Face Toner


Herkese yeniden selamlar :)

Uzun süredir yazmak istediğim bir diğer ürün bu tonikti. 

Karşınızda Ziaja Manuka Tree Purifying Face Toner... 

Aylar öncesinde sevgili Dörtdörtlükblog Onur önermişti ve Ekim ayındaki indirimde aldım. Zaten o ay o kadar abarttım ki Kasım'ı boş kapatıyoruz :) 

Öncelikle Ziaja Watsons'ta satılan bir Polonya markası. Markanın daha önce sizlere el kremini yazdım okudunuz mu ?

Markada çok güzel gece kremleri de var. Daha sonra belki alırım kim bilir.

Gelelim toniğe...






Manuka ağacı yaprağı özlü olan toniği cildimi makyajdan arındıktan,sonrasında maskemi veya cildime uyguladığım jel sonrasında yuvarlak pamuklara sıkarak sürüyorum. 2 kere ürünü sıktıktan sonra. 

Sonrasında cildim emiyor. Cildimde kızarıklık yapmadan,gerginlik olmadan, kaşındırmadan hem temizledi hem de sıkılaştırıp ferahlattı diyebilirim. Sıkılaştırdığını belki de ilk defa yazıyorum bir ürünün... 

Sabaha gelirsek, uyandığımda yüzümü soğuk suyla yıkayıp karma ciltler için olan jeli uyguladıktan sonra bu sefer 3 kere  sıkıyorum ürünü. Sabahki uygulama sonrasında ise nemlendirmeye ve makyaja zemin olan dinç bir cilt oldu diyebilirim. 






Ciltte asla birikme yapmadan,kolayca emildiği için oldukça güzel bir tonik diyebilirim. Ayrıca ciltteki yeni çıkan sivilcelerin kızarıklıklarını da çabucak aldığını da ilave edelim. 

Bazı toniklerin beyaz buton yaptığı bile yazıyor pek çok kullanıcı da. Öyle bir durum olmadı. 

Benim cildim takip edenler tarafından bilinir ki karma. Ürün hem karma hem de yağlı ciltler için. Kuru cildiniz varsa biraz gerebilir,çünkü annem de bunu yaşadık.

Keşke daha güçlü bir ambalaja sahip olsaydı. Renk çok güzel ama sprey başlığı çok başarılı değil.

Durum bu

10 üzerinden 9 veriyorum ve kapatıyorum


Sevgiler




Kübra 

:) 



2 yorum:

  1. son zamanlarda çok gördüğüm bir marka fakat denemek henüz nasip olmadı .. destek için geri dönüşünü beklerim yorumlarınla :)

    YanıtlaSil
  2. Kübiş, neden 3 kez siliyorsun? Gerçekten merak ettim :) Bu markanın nemlendirici toniği varsa aklımda olsun, Rossmann'dan bakabilirim. Çok sevgiler :)

    YanıtlaSil