Cumartesi, Şubat 09, 2019

Pastel Profashion Stardust Highlighter


Herkese yeniden selamlar...

Havalar yağmurlu. Ama o eski soğuklar kalmadı galiba. Bahar geliyor... Renkliler,daha ışıltılı ürünler hemen raflardaki yerlerini alıyor...




Karşınızda Pastel Profashion Stardust Highlighter

Highlighter Türkçe aydınlatıcı kelimesinin karşılığı. Stardust ise parıldayan,parlayan kitle anlamında. 



Öncelikle aydınlatıcı kelimesinin Türkçe karşılığına bakalım : Aydınlatıcı bir makyajınızda doğal ışıltı katmak demek. Bu yüzden küçük ve  yatık bir fırça ile elmacık kemiklerinden şakaklarınıza doğru C harfi çizebilirsiniz... Böylelikle yüzünüzde vurgulamak istedğiniz kısmı ön planda tutabilirsiniz. Aydınlatıcılar toz, likit olarak yer alıyor. 

Ayrıca aydınlatıcıyı göz pınarlarınıza,kaş altlarınıza da kullanabilirsiniz. Burnun kontür yapılan kısımlarına ortasına dağıtılacak kısımlara sürebilirsiniz. Dudakların dolgun görünmesi için de uygulayabilirsiniz...  Bazen ben de göz kalemi öncesi gözlerime sürüyorum. Baz oluştursun diye çok da güzel duruyor. Aydınlatıcıların daha çok kalıcılığını artırmak için ise bir transparan pudra kullanabilirsiniz. 

Günümüzde popüler olarak yer alan strobing makyajda da aydınlatıcılar önem kazanıyor. Strobing makyaj ıslak görünümlü bir makyajdır ve bu bir makyaj tekniğidir. Makyaj türü değildir. Elmacık kemikleri, kaş kemiği,burun kemiği gibi yüzde ışığın vurduğu yerler ışıltı veren makyaj malzemeleri ile daha belirginleştirilir. Cilt makyajla daha ışıl ışıl,daha nemli olur. Bu ışıltıyı katan aydınlatıcılar ve makyaj bazlarıdır. 




Stardust,krem tonuna yakın bir aydınlatıcı. Sürdüğünüzde rengi beyaza yakın oluyor. Öyle çok disko topuna benzeyen yapısı olmadığından her türlü bronzer ile kullanabilirsinz...



Çok parlayan, çok dikkat çeken bir aydınlatıcı değil. Hatta parmaklarınızla uygularsanız ürün daha etkili de olabiliyor. Kalıcılığı fena değil. Esmerseniz eğer bir iki darbe daha artırın diyebilirim. Beyaz tenli iseniz sizler de daha çok belirgin olacaktır. 









Aynalı bir ambalaja sahip. Çabucak kitleniyor ve hemen açılmıyor. Aynalı olması kolayca uygulamanızı sağlıyor. 

Ürün az biraz tozutuyor. Yer yer temizleyin derim.

Uzunca gideceğe benzer. Aydınlatıcılar zaten diğer ürünler gibi rutin bitirebilebileceğiniz ürünler değil. 

Fiyat: 20.50

10 üzerinden 8 veriyorum

Bence bir şans verin

Sevgiler



2 yorum:

  1. Her kelimesini harika açıklamış anlatmışsınız elinize saglik

    YanıtlaSil
  2. Ben bu aydınlatıcıyı baya cayır cayır bir şey diye düşünmüştüm, hatta testerından da o kanaate varmıştım. Sen sade deyince şaşırdım bak. Güle güle kullan Kübiş :)

    YanıtlaSil