Cuma, Şubat 08, 2019

The Body Shop Peppermint Candy Cane Body Scrub


Herkese yeniden selamlar...

Karşınızda The Body Shop Peppermint Candy Cane Body Scrub... 

Scrub Türkçe anlamıyla ovmak demek. 

Bu ürün ise nane şekeri kamışı demek:) 



Senelerdir çok severim scrub kullanmayı. Hatta sevgili Dortdortlukblog Onur'dan çok öğrenmişimdir. Ara ara abarttığım için kızarlar hatta :) 

Gelelim ürüne...

Yaklaşık 2 hafta önce Gordion'da gezerken The Body Shop'a uğradım. Fiyatlar baya artmış, hatta Ocak artışı bile olmamış. 



Yeniyıl indiriminden kalan bu ürünü aldım. Önce orda denedim,hatta tek ürün kalmıştı. Nane kokusunu çok severim. Naneli sakızları,şekerleri...

Bu ürün de yine çok özel benim için. Süngerli fırçaya bir parça koyuyorum ve sıcak su ile tertemiz yapıyor cildimi... Sırtımdaki yağlanma çok fazla bu yüzden çok kaşıdığımda oluyor ya da dönem dönem küçük sivilceler oluşabiliyor. 



Özellikle havuz sonrası klorun tüm zararlarını ortadan kaldırıp,cildimi nefes aldırıyor. Yanıma alıyorum ve duşta sıcak su ile havuz suyunun tüm negatifliğini yok ediyor.







Ürün tam 250 ml. Bu da bana 2 ay demek. Tanecikleri de tam istediğim formda. Yalnız cildiniz çabuk kızaran bir cilt ise,en ufak ovma da bile sorun yaşıyorsanız çok tavsiye etmem.

Benim cildimi çizmedi, ancak bu tanecikler bile size yoğun gelebilir... 

Süngerli fırça ile uyguluyorum ben. En çok sırtımda ulaşamadığım yerlere ulaşıyorum ve masaj yaparak en ufak sivilceye bile yer vermiyorum... Ölü deriyi yok ediyor,masaj da spor sonrası ya da havuz sonrası çok iyi geliyor.

Çok çalıştığım zamanlarda kaslarım bile geriliyor. O zaman dizlerim dahi kaskatı kesiliyor bu sefer dizlerimi bu scrub ile masaj yapıyorum. Yine çok iyi geliyor diyebilirim. 





Severek kullanıyorum ben.

Bitince markanın yine var olan scrublarından bir tane edineceğim. Sanırım bu limited bir üründü. Öyle hatırlıyorum.



Bu tarz ürünleri seviyorsanız deneyin derim

10 üzerinden 8 veriyorum

Yeni yıl indirimi ile 49.90dı. 

Sevgiler



2 yorum:

  1. Harika tanıtım olmuş kalemine saglik

    YanıtlaSil
  2. Resmen kokusu burnuma geldi yaaa... çok güzele benziyor! Duşta scrub işine aşırı üşenmesem bu kalmış mı diye bakardım :)) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil