Pazar, Mayıs 19, 2019

Kertilcam İncir Kolonyası



Herkese yeniden selamlar..

Öyle hale geldi ki artık doğumgünlerinde,blogger etkinliklerinde "kolonyasever" olarak anılıyorum. Vallahi :) Geçenlerde fıstık bir arkadaşımla çıktık ve kolonya hediye etti. 

Sizlere yazarken de çok mutlu oluyorum.

Yine çok tatlı bir koku ile karşınızdayım. Kertilcam İncir Kolonyası

Biliyoruz ki incir kokusu oldukça zor bir kokudur. Ağırdır,yer yer ekşi bile gelebilir insanlara. Ancak bu incir kokusu o kadar hafif ki sanki dallarındaki taze incir kokusunu eklemişler şişeye. 

Cam şişe olması ayrıca özel. Biraz dikkatli kullanıyorum, yanımda minik şişelere doldurdum tamam:) Koca şişeyi taşıyordum da tebessüm ediyorlardı :) 



12 ay raf ömrü var. 200ml. Ve kocaman harflerle yazalım PRODUCT OF TURKEY. Malum büyük harflerle yazmak İnternet üzerinden bağırmak demek biz de bağırıyoruz:) Türk malı :) 



Kertilcam'da 380 cc'lik pet şişeler, 160 cclik sprey şişeler, 200 cc pet şişeler, 250 ml'lik cam ahşap şişeler, 200 ml cam şişeler, 500 ml cam şişeler, 900 cclik pet bidon ve 5000 cclik pet bidonlar mevcut...

Bundan sonra spreylerin hepsini alabilirim. O kadar çok beğendiğim ve bilmediğim kolonya var ki anlatamam:)

Bu güzel hediyesi için öncelikle Kertilçam Kolonya'ya, sonra emekleri için Lerzan' a ve okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim...

Tabiki 10 üzerinden 10 veriyorum

Bir de bırakın parfümleri,kolonya kullanın

Kübra



3 yorum:

  1. Tebesüüm etmiyorduk, baya gülüyorduk litrelik cam şişeye :)))) ben de incir kolonyası severim, hafif ağır ama çok güzel bir koku. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahhahaa :P tebessüm dediydim :D bu cok hafif getiririm denersin sekerim :)

      Sil
  2. Bende kolonyasever biriyim ve incir kolonyası muhteşem 😍😍😍

    YanıtlaSil