Cuma, Haziran 14, 2019

Frei Öl Augen Creme- Bölüm 1



Herkese yeniden selamlar...

Uzun süredir yazmak istediğim bir ürün ile karşınızdayım: Frei Öl Augen Creme. Yani göz kremi. 

Öncelikle Frei Öl markasına bakalım. Marka 1996'da Almanya'da üretime başlamıştır. Hatta senelerce teyzem ya da kuzenlerim getirdi bana. Bayılırdım el kremlerine o dönemlerde. Sonunda 2017 yılında ülkeme geldi ve ülkemdeki kozmetik marketlerinde yerini aldı. 




Hydrolipid serisi kuru ciltlere yönelik bir seri. Kutunun içinden çıkan broşürde bu serinin klasik ürünleri, deodorantları ve temizleyicileri ile ilgili bir çok bilgi var. Özellikle annemle bu yoğun kremi çok merak ediyorum.



Hydrolipid serisi kuru cildi nemlendiren, yorgunluğunu atmasını sağlayan bir seri. 


İlk olarak ürünün içeriğini size paylaşıyorum. İçinde alkol, renklendirici, paraben,mineral yağ,PEG ve PEG türevleri ve silikon yok.


Ambalaja bakalım. Almanya'dan ithal edildiği yine kutunun üzerinde yer alıyor. Bu arada kutuda güvenlik şeridi de var. Oldukça özenli marka. 









Göz kreminin ince bir yapısı var. Pürüzsüzleştirmeye ve canlandırmaya hedefli bir ürün. Annemin cildi kuru. Göz kenarları daha da kuru. Su içmesine rağmen kırışıklıkları sürekli artıyor. Göz çevresindeki kuruluk yer yer kaşındı bile yapıyor. Sabah akşam uyguluyor ve nemli olmasını çok seviyor. Az miktar her iki gözüne de yetiyor. Masaj yaparak uyguladığında göz altları ürünü kolaylıkla emdi ve herhangi bir reaksiyon göstermedi. Göz altları nemli olduğundan kırışıklıklar oluşması bir nebze azaldı diyebilirim




Annem kullanmaya devam edecek.

Sizlerle yine paylaşmaya devam edeceğim...

Sevgiler

Kübra...


2 yorum:

  1. Frei Öl ürünlerinin hepsinden memnun kaldığım için bunu da severim diye düşünüyorum; mutlaka aklımda olacak. Güle güle kullan Kübiş!

    YanıtlaSil