Çarşamba, Haziran 12, 2019

Ozonlabs O3RSS Serum Bölüm 2


Herkese yeniden selamlar...

Hatırlarsınız, Ozonlabs markasıyla nasıl tanıştığımı sizlere yazmıştım.  Ozonlava maskenin sürecini de paylaşmıştım. Halen tek maske olarak kullanmaya devam ediyorum. Daha sonrasında ise markanın temizleme köpüğünü anlatmıştım.  Sevgili Başak gündüz serumunu detaylandırmıştı blogunda. Bu ürünü de çok merak ediyorum.

En sonunda ise Ozonlabs O3RSS serumu sizlerle beraber deneyimlemeye başladım ve ilk bölümü burada yazmıştım. Bu serumun içeriğini de sizlerle paylaşmıştım. Sabah akşam iki pompa halinde uyguluyorum. Bu ürünü de yine süreç olarak yazıyorum çünkü gerçekten cildimi anbean değiştiriyor. Maske ve köpükle siyah noktalarımın bir kısmı çıktı gitti. Diplerde var olan zorlu siyah noktalarım yüzeye çıktı. Özellikle yanağımdaki problemli kısmı size öncesi ve sonrası olarak da paylaşıyorum. 




Yanağımdaki koyu lekenin son haline bir bakın. Fotograf düne ait yani 12.06.2019. Koyu renkli lekelenme açılıyor. Bir öncekine bakalım


Leke iyileşmeye başladığı ve ilk kullanım sonucu olarak görüntü bu idi. Tarihe bakalım. 28 Mayıs 2019 



İlk haline bakalım mı ?


16 Mayıs 2019...

Leke düzelmeye devam ediyor. Yıllarca üzerinde çıkan siyah noktaları sıkıp çıkarmaktan koyulaşan deri açılmaya başladı. Öyle sorunlu bir bölge ki PMS döneminde acılı,ağrılı akneler de üzerinde çıkıp duruyordu. Artık o dönemde az çıkıyor. Beni bile şaşırtıyor. 


Ve bir diğer problemli bölge çene. Yıllarca çıkan ve temizlediğim siyah noktalardan cilt deforme olup koyulaşmıştı. Koyuluk açıldı artık. Tamamen düzelmesi için biraz daha zamana ihtiyacım var. Bu arada maskenin cildimi nasıl temizlediğini de görün :)

Durum bu...

3. bölümde görüşmek üzere

Sevgiler

Kübra 

2 yorum:

  1. Cocodays serumu çok sevdim, bu serum da radarımda. Keyifle okuyorum şekerim, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. muhtemelen kokusu çok fenadır görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil