Cuma, Kasım 08, 2019

Garnier Kayısı Peelingi...


Yeniden selamlar...

Nasılsınız? Yoğunum,hep yoğunum. Biraz klavyeme duygu yükleyebilirsem ikinci bloguma tüm detayları yazabilirim. Gelelim konumuza. 

Bir süre önce LorealContentPro tarafından Garnier Kayısı Peeling yollanmıştı. Hem ben hem de Lina bir süre kullandık ve yazması kaldı geriye.

Karşınızda Garnier Kayısı Peelingi. 

Peeling cildinizdeki ölü hücreyi arındırma,temizleme,cildi yenileme anlamına geliyor. Cilt tipinize uygun bir peeling seçmek ise en önemli konu.

Kayısı Peelingi her cilde uygun bir ürün. Organik kayısı yağı içeriyor.

Masaj yapıp uyguladığınızda cildi temizliyor,arındırıyor. Asla kaşınma ve kızarma olmuyor. Kayısı yağı, çekirdeği ve perlit içeriyor. Kokusu çok sarsıcı bir koku değil. Islak cilde bol miktarda uyguluyoruz,sonrasında cildinizi tonikleyebilir ve gözeneklerinizi sıkılaştırabilirsiniz.




Ambalajı olup olabilecek en güzel ambalaj. Hem eğlenceli hem de kendine özgü. 



Ambalajın bir yüzeyinde ürünün nasıl uygulayacağını yazmışlar. 

Ürünü Linoş'um da çok sevdi. Daha çok o kullandı diyebilirim. Harika temizlediğini,kiri yok ettiğini, daha sonrasında sadece gül suyu kullandığını söyledi. Karma cilde sahp benim gibi. Ben çok rutinimi bozmak istemediğimden 3-4 kullanım yaptım. 



En sevdiğim özelliklerinden biri de bu ambalajındaki,diğer yüzeyde  içindekilerin ne olduğunu, Türkçesini yazmışlar. Gerçekten çok başarılı bir ambalaj. 


Ürün jölemsi bir yapıda kavanozda. Tanecikleri öyle çok sert sayılmaz. Yedirerek uyguladığınızda tanecikler ölü deriyi alıp götürüyor. Parmaklarınızla uygulayabilirsiniz. Bunu fırça ile denemedim. Bol su ile durulayabilirsiniz. Kurutmuyor. Cildiniz yumuşacık oluyor. Duru görünğyor. 



Ben sevdim. 
Siz daha önce kullandınız mı? 

Yorumlarınızı merak ediyorum...

10 üzerinden 8 veriyorum...

Kübra 


3 yorum:

  1. Bu peelingi epey merak ediyorum ama elimdekiler bittikten sonra şans vereceğim. İçerik bilgisinin detayı gözlerimden kalpler çıkarttı ayrıca!! Güle güle kullan Kübiş'im!!!

    YanıtlaSil
  2. elimdeki ürün bitince bende almayı düşünüyordum yazını okuduğum iyi oldu tatlım:)
    Sevgiler...
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  3. elimde çok peeling olunca bunu almak istemedim ama çok merak ediyorum :)) sanırım ilk fırsatta alacağım

    YanıtlaSil