Çarşamba, Ocak 22, 2020

Cocodays Gündüz Serumu ve O3RSS Serum ile Karşılaştırılması



Merhabalar,

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün sizlere oldukça güzel bir ürün anlatacağım VE sonrasında 03RSS serum ile karşılaştıracağım. Karşınızda Ozonlabs Cocodays Gündüz Serumu ve O3RSS serum ile karşılaştırılması Cocodays, özünde ozonlandırılmış hindistan cevizi yağlı bir serum. İçinde ozonized olive oil& ozonlandırılmış zeytinyağı,cocos nucifera flower oil&hindistan cevizi yağı, butyrospermum parkii butter&shea butter,rosa damascene flower oil&gül yağı mevcut. 







Blogumu takip edenler biliyor ki Ozonlabs markasıyla ilk önce Bentonit Clay, Volkanik maske sayesinde tanıştım. Daha sonrasında O3RSS serumu, Glam serumu sizlere anlattım. Bu yazılarım en kısa sürede güncellenecek,aradan 8 ay civarı geçti çünkü :) 

Cocodays'e dönersek eğer, hindistan cevizi yağını ozonlaştırılarak oluşturulan serum cildi yenileyen,parlaklık veren bir üründür.O3RSS seruma göre çok daha hafif bir kokuya sahiptir. Hindistan cevizi yağı,hindistan cevizi çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır,ozonlaştırıldığı zaman yeni aktif oksijen dahil olarak cildin kolaylıkla emeceği bir kombinasyon oluşur. Ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı iyi bir antioksidandır,zararlı bakterilerle savaşır. Cilt bariyerini bozmaz. Her tipteki ciltte kullanılabilir. 






Ambalajı asansör biçimli ve pompalı,istediğiniz miktarda alabiliyorsunuz. Hafif sarımsı bir rengi var. Eğer cildiniz çok kuru ise, cilde masaj yapa yapa uyguladığınızda içindeki oksijen gücüyle ölü hücrelerden arınma olacak ve nemli bir bariyer oluşturularak, kırışıklıklar önlenilecek.


Cildinizi temizlediniz. Kullanılabilecek probiyotik köpüğü de yazdım sizlere. Temiz cilde iki pompa şeklinde uyguladım ve daha sonra günlük makyajımı yaptım. Cildime nemlendirici eksiği kalmadı, UV ye karşı koruma sağladım hindistan cevizi yağı sayesinde ve cildimi lekelenmeden kurtardım. Cildime parlaklık verdi,su kaybını önledi,karma ciltli olmama rağmen en ufak akneye sebep olmadı. Ağır sivilceleri olan, yağ sorunu olanlar serum kullanmaktan korkar. Korkmayın. Cocodays yakmaz,kurutmaz,sivilce sorununuzu artırmaz, cildi yeniler. Yazın güneş öncesi cildimi korumak için üç dört pompa sürdüm. Kollarıma da sürdüm hatta. 


Serum içinde alkol,paraben,petrol türevi herhangi bir madde,ağır koruyucular,sülfat gibi maddeler yok. Balasu Hanım bu ürünü anne sütündeki lauric acit ve ozonun koruyucu özelliğinden yararlanarak üretmiştir. 






Şimdi, bir de yaklaşık haftada 1 kere sosyal medya üzerinden veya maille aldığım soruya cevap vereyim :)
Cocodays mi O3RSS serum mu?

1- Cocodays ozonlandırılmış hindistan cevizi yağıdır,nemlendirici formdur. O3RSS zeytinyağının ozonlanırılmış halidir, bu serum medikal form tarzındadır en az 21 gün,ciltteki soruna göre kullanılır. Bu süre artırılabilir. 

2- Cocodays'i gün içinde,uzun süre istenildiği kadar kullanılabilir,çevresel faktörlere göre cildi korur.

3- Cocodays kızarıklıklarda uygulanmaz. O3RSS serum kızarıklıklarda,roza hastalarında,cilt hasarlarında kullanılabilir. 

4- Cocodays lazer sonrası kullanılmaz. O3RSS lazer sonrasında kullanılabilir.

5- Kaşıntılarda, egzamalarda cocodays kullanılamazken, O3RSS serumu kullanabilirsiniz. 

Almak isterseniz siteye ışınlanın

Ayrıca sosyal medya üzerinden sorularınız icin Ozonlabs Turkiye sayfasına ulaşabilirsiniz...

10 üzerinden 10 veriyorum

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 



not: Başak'ın yazısına da göz atalım :) 

2 yorum:

  1. Kübiş'im, bu serumu ben de sevmiştim biliyorsun. Ancak hiç bir yağ tek başına geniş spektrumlu güneş koruması sağlamaz; aman diyeyim. Onun için özel geliştirilmiş filtreler var; mutlaka üstüne güneş koruyucu uygulamak gerekir. Serumu beğenmene de sevindim; çok öptüüümm!!!

    YanıtlaSil
  2. serum kullanmadım hiç ama bu güzel ürünüde listeme ekleyeyım :)

    YanıtlaSil