Cuma, Mart 13, 2020

Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micelar Water


Merhaba :)

Nasıl gidiyor yeni yılınız?

Bende çok büyük değişiklik yok. Yine çok çalışıyoruz :) 

Bu sefer sizlere bir "micelar su " anlatmak istiyorum...

Karşınızda Neutrogena Hydro Boost Üç Etkili Micelar Water 






Watsons'un kasım kutusunun elemanlarından biri bu Neutrogena Hydro Boost  ,bilmediğim bir üründü gayet iyi oldu. Hiyalüronik asit içeren ürün ; ten makyajı ile su dayanıklı rimelleri gözlerinize zarar vermeden çıkarmaya hedefliyor. Ayrıca cildi kir ve yağdan arındırarak,kurutmadan nemlendirmeyi amaçlıyor. Üç hedefi var :) 






Haydi içeriğini yazalım :)

Aqua,yani su ilk yazılan...PEG-6 Caprylic Capric Glycerides kaprilik asittir.Cilt ürünlerinde ve şampuanlarda yer alır.Zararsızdır. Polysorbate 20 temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde yer alan bir yağ çözücüdür. Butylene Glycol cilt yumuşatıcı olarak kullanılan organik bir alkoldür. PEG-8 hasarlı ciltlerin tedavisinde kullanılır. Sodium Hyaluronate denilen ise bildiğimiz hyalüronik,güçlü bir nem tutucudur. Cildin dolgun görünmesini sağlayarak dinç görünmesine destektir.

 İnsan vücudunda hücreler arasında mevcuttur. Yaş ilerledikçe azalır ve telafi edilmelidir. Üründeki cildi nem veren madde budur. Poloxamer 407,poloksamer olarak bilinir,krem,losyon gibi ürünlerde vardır.Disodium EDTA, işte tartışmalı bir bileşen :) Zararlı mı zararsız mı pek çok yorum var. Suda çözünür. BHT kozmetik sektöründe yer alan bir koruyucudur. Sitrik asit pek çok kozmetik üründe yer alır. Sodium benzoate bir tuz turevidir,ürünleri taze tutmak için kullanılır. Finalde ise parfüm yazıyor.Ürün içinde parfüm mevcut ve bunu kokusundan anlıyorsunuz... İçerik fena değil görüldüğü gibi :) 



Ben makyaj çıkarmak için kullanıyorum sonra günlük rutinimi yapıyorum, tamamlanıyor. Çok ağır göz makyajlarında yanmadı desem yalan olur, az gözlerimi yaktı. Ama güzel temizledi.Makyajı çok iyi temizliyor, ten makyajını söktü attı. Asla da kurutmadı. Kaşındırmadı. Cilde zarar vermedi,akne yapmadı.Yüz temizleme köpüğümü uyguluyorum,probiyotik olanı. Sonrasında da serumu sürüyorum ve misss gibi bir cilt. Bunlar benim rutinim siz yapmasanız da olur :) 

Ürün 400 ml ve uzun süre gideceğe benzer. Ambalajı açtığınızdan itibaren 6 ay içinde bitirmeniz gerekiyor :) 



Siz bu ürünü daha önce denediniz mi? 

Yorumlarınızı bekliyorum



2 yorum:

  1. Misel suları seviyorum ama yağ ile makyaj temizlemeye alıştığımdan beri çok tercih etmiyorum artık :) Neutrogena aklımda olsun madem iyiymiş :) Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. çok iyiymiş bi bakayım bende bu ürüne ara ara misel su kullanıyorum çünkü:)
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil