Salı, Şubat 18, 2020

Deborah Milano Dream Look Mascara - Nero Black




Günaydın,


Nasılsınız?

Bahara az kaldı  :) En sevdiğim mevsim en :)


Güne Deborah Milano Dream Look Mascara - Nero Black ile başlayalım. 

Watsons'un sürpriz kutularından birinde çıkmıştı bu maskara. Deborah Watsons bünyesinde bir marka. Şubelerde detaylıca inceleyebilirsiniz.  Markanın rujlarını çok seviyorum. Daha önce üç dört defa almıştım, bitirdim :) Ama hiç maskaralarına bakmamıştım. 







Maskaranın ambalaja bayıldım. Metalik yazısı çok güzel.  Maskaralarda farklı ambalajları seviyorum. Kitlenebiliyor. Çabuk açılmıyor,makyaj çantası içinde sıkıntı olmuyor. 




Açtığınızda biraz sulu sulu yapısı var. Fazla miktarda da alabilirsiniz,biraz yoğun, iyi sıyırın derim. Günlük kullanım için uygun bir maskara. Fırçası silikon, telleri güçlendirilmiş. 

Özelliklerine gelirsek, dolgunluk &hacim için orta şeker diyebilirim, makyaj severler için dolgunluk hep ön planda oluyor. Özel bir gün için istiyorsanız, bir tık eksik gelebilir. Ama bingo enfes uzatıyor! İki üç kat uyguladığımda gözlüklerime değebilir, ne anlattım ama . İsmini hakediyor, dream look  :)) Tek tek ayırıyor bu arada , ağırlık yapmadan kıvırıyor, yalnız fırçaya dikkat edin. Aman gözünüze değmesin. 

Yoğun bir yapısı olmasına rağmen kısa bir süre içinde kuruyabiliyor.  Bulaşma yapmıyor saatler içinde, göz altlarına akmıyor , kahve tonlarındaki makyajı güzel vurguluyor. Kirpikleri kurutmuyor, içeriğindeki argan yağı sayesinde kirpikleri nemlendiriyor. İçeriğindeki siyah karbon sayesinde siyah rengi güçlü.  Watsons'ın online sitesinde puanlandırılması iyi. 





Ürün 12 ml. Her makyajımda rimel kullanmayabiliyorum, ya da unutuyorum. Bu yüzden bana uzun süre gideceğe benzer. 

Fiyatı normalde 49.90. İndirimde daha uyguna alabilirsiniz


10 üzerinden 8 veriyorum

Sevgiler

Kübra 

4 yorum:

  1. Yalnız fiyatı da iç abartılı değilmiş; fırçası da ilginç. Rossmann'da da var mıydı Deborah? Öyleyse bir bakabilirim. Çok öperim!

    YanıtlaSil
  2. Fırçası bayağı dolgun ve sık. Fiyat da ota seviyelerde

    YanıtlaSil
  3. Bende de var hiç kullanmadım daha bak aklıma getirdin🙈☺️☺️

    YanıtlaSil