Cuma, Mart 13, 2020

New Well Derma Shimmer Fragrance







Herkese yeniden selamlar...

Naslsınız? Neler yapıyorsunuz? Deprem,şehitlerimiz, uçak kazası,tekrar deprem, yine canımız şehitler ve en sonunda da virüs derken 2020,19 ve 18'i arattı sağolsun :( Neyse,hayat bu,sınanma dünyası. Bir tık mutlu etmeye geldim sizi...



Karşınızda New Well Derma Shimmer Fragrance   ,ışıltılı vücut spreyi






Yaza çok tatlı olabilecek güzel bir vucüt spreyinden bahsetmek istiyorum bugün... Ama baştan söyleyeyim öyle bir ışıl ışıl durum yok. 



Öncelikle çok eğlenceli bir şişesi var. Bir süre kullanmayınca şişedeki likit çöküyor ve karıştırmanız gerekiyor. Parlak yapıyı yine sallayarak kullanmaya devam. 

Spreyi bir tık daha güçlü olsaydı belki daha iyi olurdu, bir de şişesinin ben mika olmasını isterdim, birikme yapmıyor ama plastik şişeleri ben sevemiyorum :)

Dekolte giyen biri değilim, zaten üründe göründüğü kadar simli bir yapıda değil. Yakın sıksanız bir tık daha parlama olabiliyor. Benim bildiğim sıktığınızda simli bir görüntü olur. Sıkıyorsunuz yok yani :)  Ama oldukça fresh,güzel bir kokusu var. Kokusu için bile devam ederim almaya. 

Kalıcılığı orta şeker, temiz cildinizde 3-4 saat yenilemeden kullanabiliyorsunuz. Siyah tshirt üstüne de sıktım, lekelenme yapmadı. 


Almak isterseniz buyrun 

10 üzerinden 8 veriyorum

Sevgiler 









1 yorum:

  1. Ben bu spreylerin böyle Patrick Ta'nınkiler gibi cayır cayır parlatanlarını seviyorum. Çok teşekkürler yorumların için şekercim, öperim!

    YanıtlaSil