Pazartesi, Mart 23, 2020

NewWell Boom' Volume Mascara...







Selam! Virüs tüm ülkemi sardı,herkes ya bunalımda ya da işinden ötürü sıkıntıda:( Daha kısa sürsün her şey kurtulalım! 

Bu seferki konuğum gümüşlü&mürdümlü ambalajı ile göze çarpan NewWell Boom' Volume Mascara...











Maskara kullanmayı unutuyorum. Bayılırım ışıltılı,şakırtılı farlara ama niyeyse maskarayı unutuyorum. Bu yüzden çok deneyimim var diyemem. Yeni bir maskara elime geçti mi mutlu oluyorum. Bu rimelde de mutlu oldum. Ambalajının metalik olması çok mutlu etti. Makyaj çantasında aksesuar gibi oluyor :) Gövdesi şişkin.Öyle soyulan bir yapısı da yok ambalajın da. 










Maskaranın fırçası güzel sayılabilecek durumda . Yoğun. Bir sefer batırmakla ürün yoğun miktarda fırçada oluyor, dikkatli kullanılması gerekiyor. Kullanırken akmadan bulaşmadan uygulayabiliyorum. Kirpikleri kavramasını, taramasını sevdim. Hacimli kirpik isteyenler istediğini alabiliyor. Cidden kirpikler dolgun,sanki sayıları artmış. Bakışlar daha anlamlı. Ama benim gibi uzatsın,böyle gözlüğüme çarpsın ablaaa diyorsanız,bir tık eksik kalabilir. :) Bayılıyorum çoook uzun kirpiklere... Daha uzatan bir fırçası olabilirdi belki. Bir de bu benim yorumum... Ha sevgili Başak da yazmış maskarayı bir de ondan alalım bir dal :) 



İkinci katta bir tık daha uzatıyor. Kolay kuruyor. İki kat halinde uygulamayı sevdim. Kuruduktan sonra göz altlarınıza akmıyor, gün boyu kalabiliyor.  Günlük kullanıma uygun. Kullanımdan sonra sıkıca kapattınız mı kuruma da yaşamazsınız. Maskaranın suya dayanıklı olduğu belirtilmiş,benim gibi sulu gözlü birine uygun :) 

Durum bu...

Almak isterseniz buyrun 

10 üzerinden 8 veriyorum

Bir başka yazıda görüşelim

Sevgiler





2 yorum:

  1. Bu tip fırçaları sevmiyorum ama ambalaj tasarımı güzelmiş (:

    YanıtlaSil
  2. günlük makyajda kullanabileceğim bir maskara oldu bu. bende dolgunluk vermedi ama güzel taradı topaklanmadan.
    güle güle kullan tatlım:)
    sevgiler
    makyajlıkareler

    YanıtlaSil