Perşembe, Mart 19, 2020

Ultra Compact Nail Varnish Remover-Apple





Virüsle baş etmeye devam :() Bir de kar vardı bugün Ankara'da

Selam ! 


Ultra Compact Nail Varnish Remover-Apple ile başlıyorum bugüne... 

Yani elmalı asetonla :) Varnish cilalamak demek :) 

Açıkçası çok önemli benim için asetonlar. Protez tırnak kullandığım için her asetonu kullanmıyorum. Yapısını bozuyor asetonlar. Ürünü annemle birlikte denedik, deneyimledik. 





Ultra compact, Türkiye'de üretimi olan, ürün skalası çok geniş bir marka. En çok sıvı sabunlarını merak ediyorum. Bulduğumda alacağım. Asetonunu öğrenince çok sevindim. Markanın hele makyaj mendilini durup durup alın,bulduğunuzda su almayın onu alın :D 




Konumuza dönersek, protez tırnaklarımın üstüne en çok koyu oje seviyorum. Bu yüzden Flormar'ın yeni serisinden koyu metalik bir renk sürdüm.Gücünü göstermek istedim. Yuvarlak pamuk üstüne asetonu döktüm,oje kolaylıkla silindi. Bingo! Protez tırnağın yapısı bozulmadı,yapısında ağır alkol yok. Hep derler protez tırnak üstüne aseton sürmeyin diye,ben de riske attım denedim :) Bozulmadı protezlerim :)  Parmağımda kızarrıklık,kaşıntı da yok. Deriye zarar vermedi, sonrasında tırnak yağı da kullandım. 




Aseton yapısını bozmadığı gibi, ojeden kalıntı da bırakmadı.Protezlerim uzadı gördüğünüz gibi kalıntısı da olmayınca kötü de durmadı :)  Protezlerimle mutluyum , devam :) Ayrıca koyu bordoları,kahveleri de kolaylıkla çıkaracağını düşünüyorum. Ağır bir kokusu da yok, yakmıyor. 






Ürün 75 ml.

Benim için oldukça iyi. Sıkı bir tıpası var, kapağı kolayca açılıyor. Ayrıca son kullanma tarihi de var üstünde, bak buna çok sevindim. Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerektiği ve geri dönüşüme sahip olduğu yine ambalaj üstünde mevcut. 

Ben sevdim!

10 üzerinden 9 veriyorum

Muhakkak bir şans verin 

Sevgiler

Kübra 

1 yorum: