Perşembe, Nisan 02, 2020

L'Oréal Paris Elseve 3'ü 1 Arada Krem Şampuan Komple Onarıcı 5 400 Ml


Herkese selam :)

Nasılsınız?  Sosyal medya,haberler,iş güç derken günlerimiz birbirinin aynısı oldu... Bu süreçte elimde ne kadar ürün varsa sizlere anlatmak istiyorum. Karşınızda  L'Oréal Paris Elseve 3'ü 1 Arada Krem Şampuan Komple Onarıcı 5 400 Ml Canım Nazlı'm hediye etmişti. Sağolsun iyiki dostum.    Köpüksüz formulasyonda 3 çeşit var. Bu da o çeşitlerden biri,yıpranmış,bakıma ihtiyaç duyan saçlara yönelik...


Şampuan, kuru saçlara sahip. Hatta çok kuru ise saçlarınız çok sevecekseniz ürünü. Normal veya yağlı ise saçlarınız size uymayabilir.  Ürün içinde ayrıca  calendula(aynı sefa) yağı var... Bu yağ saçların kuruluğuna iyi gelen,saçlara yumuşaklık veren,nem ihtiyacını karşılayan bir yağ. 




Ürünü babam denedi. Saçları çok kuru ve çok sert. Benim saçlarım normal, saç diplerim daha yağlanan bir yapıda. Bana yardımcı olmasını istedim,kırmadı. Üründen 10-15 pompa alıyorsunuz. Saç diplerinden uçlarına kadar uyguluyorsunuz, bir müddet bekliyor,yıkıyorsunuz,iyi durulamanız gerekiyor. Ürünün üç hedefi var , ilki şampuan görevi görüyor saçları temizliyor, ikincisi bakım kremi olarak saçların kolayca taranmasını,yumuşatmasını sağlıyor; üçüncüsü ise saçları yoğun biçimde besleyerek kökten uca onarıyor... 





Şampuan babamın saçlarını temizledi,kupkuru saçları daha kolay tarandı. Saç dipleri bile o kadar kuruydu ki tararken bile dökülüyordu,kırılıyordu. Saçları ve saç dipleri nemli oldu, artık kırılmıyor, istediği gibi kestirebiliyor. Yalnız o bile 2 günde 1 uyguluyor. Yine diyorum saçlarınız yağlı ise asla size uymaz, saçlarınız daha çabuk yağlanır, ağırlaşır. Normal saçlar için çok yorum yapamıyorum, ama uyabileceğini düşünmüyorum... Saç boyasının aşırı yıprattığı,kuruttuğu saçlara da uyacağını düşünüyorum, yoğun krem kullananlara çok uyacaktır. 

Ürünün içeriği çok temiz değil. Şampuanları köpürten sülfat yok, fakat parfüm ve silikon çeşitleri var. Zararsız alkol  çeşitlerini de not edelim.  







Ambalaj pompalı. En sevdiğim ambalaj çeşidi bu. İstediğiniz miktarda alabiliyorsunuz. Kullandıktan sonra kilitleniyor kapağı. Bulaşma yapmıyor. Uygulamada 10-15 pompa kullanıldığından ürün çabuk bitiyor 400 ml olmasına rağmen. Şişe açıldığından itibaren 12 ay süresi var. Ayrıca geri dönüşümlü bir ambalaj. 








Durum bu...

Bu bizim deneyimlerimiz.

Siz denediniz mi?

Yorumlarınızı bekliyorum

10 üzerinden 8 veriyorum

Lütfen saçları uyan kullansın

Sevgiler

Kübra 



2 yorum:

  1. Benimde kuru saçlarım tavsiyeniz ile ürünü deneyerek yoruma dönüş yapacagım memnun kalırım diye düşünüyorum şimdilik

    YanıtlaSil
  2. Saçlarım aşırı kuru aklımda olacak bir ürün :)

    YanıtlaSil