Çarşamba, Mayıs 06, 2020

Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi





Bugün size mükemmel bir ürün anlatacağım... Mikrofiber Yüz Temizleme Pedi...

Yüzünüzdeki ölü hücreleri temizlemenize yardımcı olan, hücreleri derinlemesine temizleyen, özellikle probiyotik köpüğü istediğiniz gibi uygulamanıza destek olan bir sünger bu. Hani bir fırça kullanıyoruz ya yer yer cildimizi yorabilecek, kızartabilecek. Hatta o fırçaya da güvenemiyoruz dolaşımı hızlandırırken cildi yorar mı diye, işte harika bir çözüm buldum size :)




Önce ıslatıyoruz ve uygulayacağınız köpüğü iki pompa olarak sıkıyoruz... 

Daha sonrasında yüzünüze masaj yapa yapa ürünü uyguluyorsunuz. Hassas cilde sahip olsanız bile dairesel masajlarla cildiniz derinlemesine temizleniyor ve serumunuza zemin hazırlıyorsunuz...Ölü deriyi temizlediğinizde, ciltte mevcut olan kiri,makyaj kalıntısını yok ettiğinizde cildiniz seruma hazır oluyor. 

Ben uzun süredir kullanmama rağmen,yıpranma,bozulma,herhangi bir yırtıklık olmadı. Böyle pedler insanların aklında soru işareti bırakıyor. Durulanabiliyor mu? Ya da ıslaklık kalıcı olabiliyor mu? Kolayca temizlenebiliyor mu?  Yüzünüze uyguladığınız için ölü deri mikrofiber bez üstüne hapsoluyor mu? Tamamen güvenebilirsiniz. Uyguladıktan sonra orta sıcaklıkta bir su ile bezi yıkıyorum, sonrasında kuruması için bırakıyorum. Dikişleri cildi rahatsız edecek biçimde değil. Bazen boş ıslatıyorum, özellikle yanaklarımda gezdiriyorum,dolaşımı hızlandırıyor... 






Siz daha önce böyle bir ürün denediniz mi?

Nasıl buldunuz?

Bunla ilgili bir video da çekelim mi?


Muhakkak deneyin


Sevgiler

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder