Çarşamba, Ağustos 12, 2020

Newwell Derma Natural Bronzer Powder


Selam! Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Yine oldukça aktifim ve bu durumdan çok mutluyum diyebiliriz. Bugüne Newwell Derma Natural Bronzer Powder ile başlıyorum. 




İlk makyaja ruj sürerek başladım. Sanırım çoğumuz böyle başladı. Hele ilk blogger olduğum zamanlarda tek ruj bilirdim, bir de detaylıca göz makyajı. O kadar. Zaman içinde pudra çeşitlerini,fondöten çeşitlerini,bronzerları, pek çok fırçayı öğrendim. Bugünkü konumuz bronzer'a dönelim. Bronzer, cildi bronz göstermek,yüzü şekillendirmek için kullanılan bir üründür. Sadece profesyonel makyajlarda değil,günlük makyajlarda da kullanmanız,makyajınızı güçlendirecektir. Elmacık kemiklerini belirginleştirmek için  kullanabilirsiniz, gölgeler yapmak için kullanabilirsiniz.


Yüz kontürü için kullanabilirsiniz. Çok yuvarlak bir yüzünüz varsa,yüzünüzü inceltmek için de kullanabilirsiniz. Ben bazen çok açık renkli allıklara da ekleyerek kullanıyorum ki bu beni mutlu ediyor. Bunun haricinde bronzlaştıysanız onu korumak için de kullanabilirsiniz. Hatta bazen tek eyeliner kullanmak için far bazı yapıyorum ve sonrasında eyeliner sürüp tamamlıyorum. 



 Derma Natural Bronzer Powder, hafif bir ürün. Buğday tenlilere çok daha şık duruyor bence. Bir fırça dokunuşu yetiyor. Ciltte ağırlık hissi vermiyor. Kalıcılığı iyi. Toprak tonlu bir bronzer olduğundan düzgün ve dikkatli kullanılması gerekiyor bence :) Yüzünüzü derli toplu göstermek isterken fazla kullanım sonucu kirli göstermeyin :) Ambalajı çok sevdim. Her anınızda kullanabilmeniz için bir ayna mevcut. Newwell'in pek çok ürününde bu ayna durumu mevcut. Çok iyi. Tazelersiniz,başka bir şey için kullanırsınız. Hatta sizden ayna isteyene de uzatırsınız :) Bunun haricinde mıknatıslı ambalajı sayesinde istediğiniz gibi çantaya atabilirsiniz,kolayca açılmaz veya zedelenmez.Gramajı da oldukça iyi.  










Ben severek kullanıyorum. 

Siz nasıl buldunuz? 

Almak isterseniz buyrun

10 üzerinden 10 veriyorum

Teşekkür ederim

:) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder