Pazartesi, Ağustos 24, 2020

Oriflame Pink Bloom Sprey Kolonya

Selam yeniden! Nasılsınız? Artık yazın sonuna geldik. Bu virüsle,nasıl bir yaz geçirdik bilemiyorum,gerçekten Allah sonumuzu hayretsin.Bu günlerde yepyeni kokular hoşumuza gidecektir .Yaz günlerine yakışan güzel bir sprey kolonya ile geldim. Karşınızda Oriflame Pink Bloom Sprey Kolonya...





Daha önce size Oriflame ile nasıl tanıştığımı anlatmıştım. Tesadüf eseri tanıdığım markadan çok mennunum .Markanın skalası çok geniş. Renkli kozmetikten, cilt bakım ürünlerine, parfümlerden,sprey kolonyalara,sabunlara kadar pek çok ürün var. Cilt bakım ürünleri her cilt tipine uygun.Renkli kozmetikte ara renkler bile mevcut.İstediğiniz fiyatta,yapıda ürünler var. Ürünler kaliteli, içerikler güzel. Ambalajlar hem kaliteli,hem de sağlam. En çok rujlarına bayılıyorum. İlk alışverişimi yazmıştım okudunuz mu? . Daha sonrasında ise alışverişlerimde aldığım ürünleri teker teker yazdım. Hepsini okuyabilirsiniz. Daha yazmak istediğim,aldığım ürünler mevcut. Anlatmaya devam edeceğim. 

Bu ayki Oriflame katalogunda Pink Bloom'u gördüm ve aldım. Daha öncede okuyanlar bilir Midnight Mist'i almıştım. Beni takip edenler bilir ki ben kolonyaları çok severim. Dökmeli,sprey formunda pek çok kolonyayı denemişimdir,bitirip yazmışımdır. Paylaşmışımdır. Bilmediğim çok kolonya var yine. Pink Bloom'a dönersek eğer şakayık,armut ve misk notalarının güzel karışımı olan kolonya yazın sevimli mutluluğunun cisimlendirilmiş hali. Oldukça fresh ve hafif bir kolonya. Temiz cildinize sıktığınızda 3-4 saat duruyor diyebilirim. Daha sonra yenilerseniz çok güzel olacaktır. Meyve ve çiçek kokularının birleşimi olan kokunun adı da çok güzel. Pink Bloom, pembe çiçek açmak demek. Çiçek bahçelerinde dolaşıyor gibi hissediyorsunuz.Çok severim çiçek kokularını. Parfümden tutun kolonyaya kadar çiçek kokulu hep tercih ederim. 



Pink Bloom 'un güzel bir şişesi var. Tam 200 ml. Tepesindeki kapağı açıyorsunuz,sıkıyor ve sonra kapatıyorsunuz. Ambalajı şık ,üstündeki yazısı çok güzel bence. Sprey olması sıktığınızda daha çok alanlara ulaşması demek. Spreyi de sağlam. Çabucak bozulmayacak. Siz kolonya seviyor musunuz? Çiçek kokusu sever misiniz? 

Oriflame ürünleri ile devam edeceğim. Kataloglar çok güzel. İndirimlerden tutun,fırsat köşelerine kadar çok başarılı.

Üye olun,sipariş verin ve deneyin. Bir şans verin

Sevgiler

Kübra

:=)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder