Cumartesi, Ekim 24, 2020

Beach Day Protective Sun Milk

 Selam! Havaların iyice serinlediği şu günlerde sizlere güzel bir ürün anlatmaya geldim: Beach Day Protective Sun Milk. Yani hassas ciltler için koruyucu güneş sütü. Detaylıca yazalım...

Öncelikle güneş kremi dört mevsim kullanılır. Yani genelde bilinen yazın kullanılır ifadesi eksik oluyor. Beach Day'i de dört mevsim kullanabiliriz. Cildinizi nemlendirmeye,güneşin zararlı etkilerini korumaya yardımcı oluyor. Ürünü Ağustos ayında denedim. Özellikle kollarıma ve dirseklerime kullandım. Virüsten dolayı öyle çok gezmedim etmedim ama açıkçası parklarda bile oturmak cildimi kurutuyordu. Güneşin yakıcı sıcağı bana yasak. Yani saatlerce bronzlaşayım diye bir durumum olmuyor. Güneşe de ihtiyacımız olduğu için cildimi de koruyarak kollarımı bronzlaştırabildim.  

Bu üründen az miktar aldım,sürdüm daha sonrasında başka bir marka kullanmadım. Nemlendirici eklemedim. Tek başına cildimi de nemlendirdi. Extra ürün ihtiyacı duymadan,cildimi korumadan korudu diyebilirim. Kollarım sızlamadı, bir tık da bronzlaştı diyebilirim. Ayrıca pek çok ürün fazla gelebiliyor cildinize öyle ağır bir yapısı da yok. 

Ürün yoğun yapıda. Az miktarda alıyorsunuz. İçeriğinde paraben, SLS,SLES,gluten yok. Bu yönü ile çok iyi bir durumda diyebiliriz. Ürün hem yetişkinlere yönelik hem de bebek ve çocuklara yönelik ikiye ayrılıyor. 

Güzel bir ambalaja sahip. Turuncu kapağı kolayca kitlenebilir yapıda. Önünde metalik beyaz bir bant var,üzerinde Avustralya standartlarına sahip olduğu,yüksek korumalı,paraben,SLS,SLES,glutenden uzak olduğu yazıyor. Bununla birlikte suya karşı dayanıklı olduğu da mevcut. Bence çok başarılı bir ambalaja sahip. Şişe ayrıca güzel ve dayanıklı bir ürün. Ayrıca çok yüksek korumaya da sahip 50+ Arkada da içeriği ve diğer detaylar yer alıyor. 

Ben kullanmaya devam edeceğim. Ürüne pek çok siteden ulaşabilirsiniz. Siz nasıl buldunuz bu ürünü? 

Teşekkürler

Kübra 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder