Salı, Kasım 10, 2020

Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu


Bugünkü konuğumuz Ozonlabs Bellatrix Güneş Losyonu... Ürünü kullanmaya başlayalı 2 ay oldu ve iki gün önce sevgili Lerzan'ın etkinliğinde de karşıma çıktı :) 

Bellatrix hindistan cevizi yağı,aloe vera yağı,shea butter(shea yağı),bentonit (beyaz volkanik tüf) ve susam yağı içerir. Bentoniti size anlatmak istiyorum...

Ben çok güneş kremi bilmem. Yani karma ciltlere yönelik krem alır kullanırdım. Çünkü kremler karma cilde göre alınmalı. Sonra güneş kremlerinin dört mevsim uygulanması gerektiğini öğrendim. Ozonlabs'ı ise 2 sene olacak tanıyalı ve Bellatrix yeni çıktı. 

Haydi Bellatrix'in etkili maddelerini ele alalım... Bentonit,beyaz kildir. Cilt bakımında yer alan popüler bir kildir. Ciltte bulunan aktif aknelerin yavaş yavaş sönmesini sağlar. Sedef, egzama gibi cilt rahatsızlıklarında cildin dinginleşmesine yardımcı olur. Beyaz kilde pek çok mineral vardır, ciltte yeni hücrelerin oluşumunu destekleyerek,cildi dinç hale getirir.Cildi tazeleyerek,ölü hücreleri yok eder, cildi tertemiz yaparak arındırır. Ayrıca bentonit,ciltte sebum dengesi sağlayarak,fazla yağlanmayı engeller,siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller. 



  



Bellatrix,cocodays misali hindistan cevizi yağı içeren bir üründür. İlk hindistan cevizi yağını yazmak istiyorum. Hindistan cevizi yağı,hindistan cevizi çekirdeklerinden elde edilen bir yağdır. Cocodays'i sizlere yazmıştım. 

Cocodays gündüz nemlendiricisi bir serumdur. Hindistan cevizi yağı kendinden filtrelidir. Keza bellatrix aloe vera yağı içeriyor. 

İkinci olarak, aloe vera yağını anlatalım. Aloe vera, antiinflamatuar ve antibakteriyel bir bitkidir. Çok severim çok! Öyle böyle değil. Cildimdeki lekeleri açıyor, hemen minik akneleri yok ediyor. Bir parça alın,kesin ikiye ve cildinize uygulayın. Cildin kuruluğunu alır,akne ve sorunların giderilmesinde yardımcıdır, antiaging görevi görür,kırışıklıkları önler. Dizlerinize sürün. Hemen ağrılarınızı hafifletir.Biliyorum ki zor uygulanması ama kötü değil asla. Aloe vera yağı saç bakımında da yer alır, aloe vera yağlı çok saç ürünü mevcut. Saçların uzamasına destek olur, saçları güçlendirir. 

Üçüncü olarak shea yağını yazalım. Shea yağı doğal güçlü bir nemlendiricidir. Cildi besler,doğal nem dengesi sağlar. Cildin kurumasını önleyerek cildi canlı ve parlak yapar. Doğal olarak güneş ışınlarına karşı cildi korur. Shea yağı içeren ürünleri kullanmayı seviyorum. Kışın lip balmlarının içeriğinde yer alanları tercih ediyorum, günde 3 kere dudaklarıma sürüyorum. E rüzgar dudakları çatlatıyor. Bellatrix içeriğinde de görünce mutlu oldum.

 En son ise,susam yağına bakalım. Cildin elaskiyetliğini artırarak,dinç tutar ve kırışıklıkları önleme görevi vardır.Güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur. Susam yağıyla ellerinizi ovun, anında harika yumuşatma. Ben kokusuna bayılırım susam yağının. Cildi nemlendirir,yumuşatır.

 Bellatrix allatoin de içeren bir güneş losyonudur. Allantoini traş ürünlerinde görebilirsiniz. Cilde zarar vermeden, rahatlatıcı özelliği vardır. Yine allantoin güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan bir yapıdır. Ayrıca hassas ciltler tarafından allantoin içeren ürünler önemlidir, tercih edilir. 



Bellatrix,bu yaz baya işime yaradı. Temiz cildime,yuzume, önce kollarıma,ayaklarıma,topuk ve dizlerime uyguladım. Çünkü normalde öğlen güneş bana yasak. 17.00 sonrası güneşe çıkıyorum. Öğlen vakti ise cildime yine kullanarak,kısa kollu tshirtle dışarı çıktım. Cildime bir zararı olmadı. Kızartmadı,kaşındırmadı. Hani buğday tenli biriyim ama güneş cildimi kurutabiliyor. Gerçekten iyi nemlendirdi diyebiliriz. Kollarımda kuruma azaldı.

 Ben ürünü oldukça sevdim. Ayrıca bronzlaşmama da yardımcı oldu bence. Seviyorum kollarımdaki bronzluğu. Bellatrix diğer güneş kremleri gibi değil,sürdükten sonra biraz farklı bir his bırakıyor kili hissediyorsunuz.Çabucak emilim sağlandığı için duru hissini seviyorsunuz.







Bellatrix yoğun yapılı bir losyon. Az miktar size yeter. Sürdükten sonra 125 ml. Ambalajı ise çok güzel. Beyaz ambalaj üstünde mavi bandı ve açıklamalarıyla çok başarılı. İçeriğinin detaylandırılması,anlatımı hoş. Kapağı da kolayca kitleniyor. Sızıntı,birikinti yapmıyor. Kokusunu seviyorum.

Bellatrix'i de 4 mevsim kullanmaya çalışacağım... 


Teşekkürler Ozonlabs Türkiye

Teşekkürler Lerzan


#lerzankaradanli23Nisan6yasinda 





İlk post bu olsun...

İkinci postu da yazalım

Sevgiler

Kübra



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder