Çarşamba, Kasım 25, 2020

Hc Care Lightening Peeling Cleanser-Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel

 Lerzan'ın sponsorlarını yazmaya devam... Karşınızda Hc Care Lightening Peeling Cleanser-Yenileyici Aydınlatıcı Peeling Jel 

Bu peeling jel, sabun içermeyen bir temizleyici,hassas cildin de kullanabileceği, ciltteki kuruluğun sonucu pul pul dökülmelere karşı koruyan ve yenileyen bir ürün. Ayrıca hedefi cildi canlandırma. 

Ürünün nemlendirici detayıyla birlikte ciltteki kiri,ölü deriyi yok ederek,yerini yumuşak bir cilt bırakıyor.  Normalde cildimi temizledikten sonra nemlendirici sürmem gerekiyordu. Açıkçası bu üründe öyle bir şey yaşamadım. Temizledi,yumuşacık yaptı. Gerginlik hissi de bırakmadı.





Göz çevresi haricinde yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Tanecikleri oldukça güzel, cildi de çizmiyor. Bu fırça ile de uyguladığım oldu. Fırça da yumuşak ayrıca :=) Tanecikler beyaz ve kahverengi. Bu tanecikler argan ve bambu. Ürünün kokusu da rahatsız edici değil.

İçeriğinde yeşil çay ekstraktı, aloe vera suyu,nar çiçeği ekstraktı, cadı fındığı mevcut. Yeşil çay ekstraktı, ciltteki lekelenmeyi önleyerek, renk eşitliliği sağlıyor. Aloevera sivilceleri kurutuyor, cildi temizliyor,yaralanmaları tedavi ediyor, derinlemesine ulaşıyor,kirden yağdan  arındırıyor. Nar çiçeği ekstraktı cildi gençleştiren,cildi tazeleyen bir yapı. Cadı fındığı ise cildi sıkılaştıran, anti aging görevi gören, onaran bir bitki. 





Kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu. Güzelce temizledi,hiç bir sorun da yapmadı. Severek kullanmaya devam ediyorum.

Ambalaj ise tüpte çok güzel. Az miktar aldıktan sonra kapağı kapatıyoruz. Akma sızma yapmıyor. Bulaşmıyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor, ambalajı açtıktan sonrasında ise 12 ay içinde tüketmeniz gerekiyor. 

Ben sevdim

Siz nasıl buldunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

Kübra 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder