Perşembe, Kasım 19, 2020

Oriflame Signature Antiperspirant Roll On Deodorant

 Selam! Biraz aradan sonra burdayım. Bugün sizlere Oriflame Signature Antiperspirant Roll On Deodorant'ı anlatmaya geldim.

Kışa girerken planlarımız değişiyor. Yazın daha çok pastel renkleri kullanırken,kışa girerken tercihler değişiyor,daha koyu renkleri seçebiliyoruz. Oriflame kataloglarında yazın hep renkli kozmetik ve kolonya dikkatimi çekiyordu zaman ilerledikçe düşüncelerim değişti dedim soğuk havalara neler alabilirim. Yazın hatırladınız mı? Kolonyalar aldım, hepsini sizlere yazdım. Kolonya eksik etmeyin bence bundan sonra. Tabiki planlar da değişiyor,hediyeleri ayarlamaya da çalışıyoruz. Alışverişlerimiz ne varsa... Oriflame katalogunda bu sefer de babama kışın kullanabileceği bir ürün almak istedim. Önce parfüm düşündüm sonrasında ise çok işine yarayacak roll on da karar kıldım açıkçası... En sevdiği şey farklı kokular,özellikle kış kokuları,odunsular...Gün içinde çok yürür,dolaşır ama ciddi ter sorunu olur. Her gün duş almasına rağmen ter sorununda sıkıntısı olur. 

Oriflame kasım katalogundan Signature Antiperspirant Roll On Deodorant 'ı aldım. Katalog çok güzeldi ve indirimde bunu aldım. Parfümü çok güzeldi bu roll on'u. Odunsu ve meyvemsi bir koku. Hindistan cevizi,armut ve vertiverin birleşimi bir roll on bu. Temiz cildine sabah kullanıyor, etkisi sürüyor. Koltuk altına kullanıyor. Çok terlemesine rağmen iyi geldi diyebilirim...


Bayıldım ambalaja. Gerçekten kahve rengi çok güzel. Roll'u çok güzel dönüyor. Çok da güzel kitleniyor. 



50 ml ambalajı,uzun süre gideceğe benzer. Az miktar size yetiyor çünkü. Temiz cilde uyguladığınızda oldukça iyi gidiyor.

Oriflame'e üye olmak çok basit. Daha sonrasında fırsatlar sizi bekliyor. Her ay yenilenen kataloglar,indirimler çok güzel. Yeni yılda ise bakalım neler alacağız. 

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder