Cuma, Kasım 27, 2020

ŞahıŞifa Kudret Narı Yağlı Krem

 Lerzan'ın güzel sponsorlara devam...Bu seferki konuğumuz ŞahıŞifa Kudret Narı Yağlı Krem... Gerçekten farklı ürünler öğrenmek ne güzelmiş... Markanın daha önce de sizlere pek çok ürününü yazdım. Lütfen hepsini okuyun. 

Bu kremi yeni ile tanıdım açıkçası. Hatta çok fikrim yoktu araştırdım çok da iyi oldu. Egzama, ciltteki yaraların kapanmasında, el ve ayak çatlaklarında kullanılabilen bir krem. Kağıt kesiğinde de denedim, bingo işe yaradı :) Çok kuruluk yüzünden ciltteki pul pul dökülmeyi önleyen bir ürün. Cildi canlandıran, kuruluğu minimuma indiren bir krem, nemlendirmesi çok iyi çünkü.

  Açıkçası sürekli topuk çatlakları yaşayan biri olarak benim için çok mantıklı bir ürün bu.Topukları kurtarmak çok iyi çünkü kışın çatlak topuklar botların içinde oldukça sıkıntılı olabiliyor. Kudret narını çok yakından biliyordum,meyveyi ama bu kremi bilmiyordum. Ürün geldiğinden beri topuklarıma kullanıyorum. Yumuşatan, zarar vermeyen bir krem. Reaksiyon da yapmadı. Kokusu oldukça iyi. Krem oldukça yoğun bir yapıya sahip. Bu yüzden çok az miktar alacaksınız ve uygulayacaksınız. 

Siz bu ürünü biliyor muydunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra


#lerzankaradanli23Nisan6yasinda

#lerzankaradanli29Ekim6yasinda







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder