Cumartesi, Kasım 07, 2020

Şahışifa zeytinyaglı sabun

 Bugünkü konuğumuz Şahışifa zeytinyaglı sabun..

Saf sızma zeytinyağı ile yapılan zeytinyağlı sabunu yazmak istedim sizlere bugünde.Lerzan'ın sponsorları incelemeye devam ediyoruz. Hassas ciltten,karma cilde,her yaştan insanın ve hatta bebeklere kullanılabilen zeytinyağlı sabun oldukça faydalı bir sabundur.Bebek cildi en önemlisidir malum. Katkısız,zararsız ürün ararsınız. 

E vitamini açısından çok zengin olan sabun, iyi bir antioksidandır. Sadece cilt değil kişisel temizlik için banyoda ve saçlarınız için de kullanabilirsiniz.Kurumuş ciltlere, yıpranmış ciltlere,karma ciltlere,soyulan ciltlere yaş gözetmeksizin çok iyi geleceğini yeniden yazayım ki bence rutininize dahil edebilirsiniz. Banyo lifiyle iyice köpürttükten sonra uygulayın. Oldukça güzel temizleyip nemlendirdiğini söyleyebilirim. Yine saç dökülmeniz var ise zeytinyağlı sabunu kullanabilirsiniz. Boyalı kurumuş saçlara çok iyi gelir, farklı ürüne ihtiyaç olmaz. Özellikle saç derinize masaj yaparak saç köklerini güçlendirir ve sağlıklı daha parlak saçlara sahip olmanızı sağlar. Senelerce kişisel temizlik için banyoda kullanırdım zeytinyağlı sabunu. Heleki omuzlarımdaki sivilce izlerine çok iyi gelirdi. Akneleri de güzelce söndürürdü. Yüzüme masaj yaparak uygulardım asla extra nemlendirici kullanmazdım. Ciltteki yorgunluğu alırdı,daha dinç gösterirdi. 

ŞahıŞifa'nın zeytinyağlı sabunu da hemen bugün kullanmaya başlayacağım,yeniden rutinimize ekleyelim. Sabun gerçekten kocaman. Kutusu çok güzel. Kullanımı kolay,uzun süre gideceğe benzer. 





Cildi nemlendiriyoruz,akne ile savaşıyoruz,cildimizi temizliyoruz,saçlarımızı güçlendiriyoruz..Daha ne olsun :) 

 Siz nasıl buldunuz?

Siz seviyor musunuz zeytinyağlı sabunu?

Şahışifa' nın ürünleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum:)



Sevgiler

Kübra





                                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder