Cuma, Aralık 25, 2020

Selpiar Collagen Liquid 2.post



Selamlar! Selpiar Collagen Liquid 2.post ile burdayım..

Bağ dokusunu oluşturan kolajen bir bariyer şekilde görev alarak cildi zararlardan korur. Biliyoruz ki kolajen bağ dokusunu oluşturup esneklik,güç ve sağlamlık sağlar. Kemik ve kasları bir arada tutarak vücuttaki organları koruyarak,cildin elastikiyetliğini artırır. Pek çok formu olan kolajenin ben likit formundan bahsedeceğim. 

Bir önceki postta da bahsetmiştim, yaş 25+ olduğunda kolajen üretimi azalır ve 35+dan sonra kolajen üretiminin azaldığı daha çok hisseidlmeye başlar. Kırışıklıklar, eklem ağrıları,ciltte sarkmalar gözlemlenebilir. 

Selpiar Collajen'i annem kullandı. Ona ayırmıştım,dizleri çok ağırdığı için,güne çok huzursuz başladığı için . Sizlere bu postta detayları anlatacağım. Öncelikle yine kolajenin faydaları yazalım...

Benim gibi selülitlerden müzdarip iseniz kolajen çok işinize yarayacaktır. Kolajen desteği bağ dokusunu sıkılaştırdığı için bacaklardaki cilt,hücreler sıkılaşır ve portakal görünümünü azalır. Keza kolajen desteği zamanla sporda işe yarayacağından kollarda veya bacaklardaki sarkmalar da azalacak,kas oluşumları artacak.Kemikleri güçlendirir,kırılmaları önler. Kasları güçlendirerek pek çok fiziksel soruna destek olur. Yorgunluk hissini azaltarak,cilt florasına destek olur,cildi canlandırır, farkedilecek biçimde dinç bir görüntü verir. 

Sindirim sisteminin sağlıklı olmasına destek olan kolajen, özellikle benim gibi bağırsak problemleri olan herkese destek olur. Keza kan dolaşımını hızlandırır,kalp sağlığını korur. 

En popüler,insanlar tarafından bilinen faydası saçlara,dişlere ve tırnaklara... Özellikle saç dökülmesi olan herkese kolajen takviyesi alması söylenir.  Saç dökülmesini önler, hacim katar ve saç oluşumuna destek olur.Yine dişleri güçlendirir, diş etlerini güçlendirir. Tırnak kırılmalarını önler,güçlendirir. Tırnak kaybı yaşayanların çok sık kolajen takviyesine başvurduğunu biliyoruz. 

Anneme gelirsek eğer. Bir kutu ile cildinin daha güzelleştiğini diyebiliriz. Daha güçlü ve zinde hissediyor kendini. Tabiki diz ağrıları, sırt ağrıları tamamen geçmedi, ama bir tık daha sakince sanki. Önceden sanki iki büklüm,çok zor uyanırdı. Daha sakince kalkıyor. Bizim de yorgunluk hissinin geçmesini istiyorduk bir nebze, şimdi daha huzurlu uyanıyor. Kendini daha iyi hissettiğinden bahsediyor. Daha canlı sanki yüzü.



Benim de kullanmam şart!

Tek şase size günlük ihtiyacınızı sağlar...

Sevgiler

Kübra 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder