Perşembe, Nisan 22, 2021

Cocodays Vs O3RSS-2021 (Cocodays&O3RSS karşılaştırması-2021)

 Herkese selamlar!

Bahar nasıl? Çok güzel değil mi? Hani zor zamanlar yaşıyoruz geçen seneden beri ama umut hep var. Umut var olmadıkça da hayat devam edemez değil mi? Ha bir de temiz kozmetik kullanmaya devam ediyoruz. Ozonlabs'la tanışalı tam 2 seneyi devirdim. Üçüncü seneye doğru giderken sizlerle yazılarımı güncellemeye de devam ediyorum ve karşınızda Cocodays Vs O3RSS-2021 (Cocodays&O3RSS karşılaştırması-2021)

O3RSS tam biz şifa deposu. Çok ciddiyim. Lekeler için, Roza için,hatta benim gibi sakarlar için(ev kazalarını katın :P) Hatta size de yazdım. Ben ilk onla başlamıştım. Yanağımdaki leke azalmıştı,daha sonrasında Cocodays ve Glam'i öğrenmiştim. Son yazımı okudunuz mu arkadaşlar? :) Cocodays ise benim makyaj öncesi kullandığım bir gündüz serumu. Cildini temizle, daha sonra Cocodays sür ve çık sokağa tamam. Onunla da tanışalı tam bir seneyi devirdik. Bu sürede sizlerle çok yazılar paylaştım. Cocodays için kaç post yazdım. Sanırım 5.  Cocodays ise ozonlandırılmış hindistan cevizi yağı. Aslında bir nebze de güneş koruyucu. Vallahi ben 16.00dan sonra sürüp de Altınoluk'ta geziyordum. Malum çok aşırı Güneş bana yasak :) Nemlendirsin,makyaj bazı olsun,spor sonrası kasları gevşetsin, sedefin azgınlığını alsın,az da sivilcelerin kızarıklığını alsın diyorsanız hoppp Cocodays geliyor bizlere, hatta ben yeri geliyor çok yürüyor isem ayaklarıma sürüyorum.Bak gerçekten, gevşetiyor,yumuşacık yapıyor.Yüzünüz için temiz cilde 1 pompa yeterli.Her cilt tipine her ikisi de uyuyor, sorunuza bu da cevap olsun . Ha sen en çok hangisini seviyorsun derseniz ayırt edemem. İkisinin de yeri çok farklı. İkisinin de amacı farklı. Bence hiç koparmayın birbirinden. Hero pack de onu yapmış biliyor musunuz ? Ha cilt lekeleriniz varsa,rozanız varsa muhakkak serüvene O3RSS ile başlayın derim. Evdeki minik kazalara da iyi geldiğini kabul edersek vuhuuuu :) 

 

Eski yazımdan da bir de copy paste yapalım! Bunu net olarak hemen de ekleyelim!


1- Cocodays ozonlandırılmış hindistan cevizi yağıdır,nemlendirici formdur. O3RSS zeytinyağının ozonlanırılmış halidir, bu serum medikal form tarzındadır en az 21 gün,ciltteki soruna göre kullanılır. Bu süre artırılabilir. 

2- Cocodays'i gün içinde,uzun süre istenildiği kadar kullanılabilir,çevresel faktörlere göre cildi korur.

3- Cocodays kızarıklıklarda uygulanmaz. O3RSS serum kızarıklıklarda,roza hastalarında,cilt hasarlarında kullanılabilir. 

4- Cocodays lazer sonrası kullanılmaz. O3RSS lazer sonrasında kullanılabilir.

5- Kaşıntılarda, egzamalarda cocodays kullanılamazken, O3RSS serumu kullanabilirsiniz. 

Şimdilik bu kadar!

Bakalım daha serüvenimize neler ekleyeceğiz?

Yorumlarınızı bekliyorum !

Sevgiler

Kübra



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder