Cumartesi, Eylül 18, 2021

Oriflame Cranberry&Black Tea El Kremi


Herkese yeniden merhaba!

Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Artık hava oldukça serin. Bu serinlikte başkentte genelde parklarda yürüyorum,az dinleniyorum. Geldiğimden beri çalışıyorum,sizlere içerik hazırlıyorum,kurslarım başladı,dualar devam. Bugün size güzel bir krem yazıyorum:  Oriflame Cranberry&Black Tea El Kremi


Hatırlarsınız sizlerle Oriflame'e üye olmanın çok basit olduğunu ve daha sonrasında alışverişlerimi anlatmıştım. Heleki kolonyalarını ve rujlarını asla değişmem. Kolonya zaten benim için çok önemlidir. Oriflame'deki kolonyalar da o kadar başarılı ki. Detaylı olarak bir yılda aldıklarımı blogda bulabilirsiniz. Çok da güzel şeyler aldım. Heleki rujlarının yapılarına bayılıyorum. Mat rujlar o kadar değerli ki benim için. Parlak rujlar da ise pembeleri seçtim,kırmızı tonları seçtim. Arada mercan renkten de aldım, çok seviyorum ben. Oriflame'den bir şeyler aldığınız zaman kargo takip o kadar güzel ki, önce size mesaj geliyor, daha sonra siparişiniz mailinize düşüyor ve ordan takibe başlıyorsunuz. Oriflame kargo takip marka ortağı kodunu girmek yeterli oluyor. Kargo içinde de bir ürün seçiyoruz ve sonrasında o ürünü satın alarak kargo ücretinden kurtuluyoruz. Bir sıkıntı da olmuyor. Her ürün çok başarılı. Mesela bu ayki alışverişimde harika bir likit far almıştım ve çok başarılıydı. İyiki de almışım açıkçası. Hem çok güzel bir baz oldu,hem de güzelce dağıldı. 

Ürüne dönersek eğer,Oriflame Eylül Katalogu'ndan bu ürünü seçtim, pandemi başladığından beri ellere daha çok bakım gerekiyor açıkçası. Çünkü günde üç dört kere ellerimizi yıkıyoruz,sürekli dezenfektan ve kolonya kullanıyoruz. Bu yüzden ellerimiz geriliyor,kuruyor ve desteğe ihtiyacımız oluyor. Ben peeling de kullanıyorum haftada 1. Yalnız her gün el kremini eksik etmiyorum. 

Temiz ellere günde 2 defa bu kremi sürüyorum. İçeriğinde yaban mersini,aromatik siyah çay ve kızılcık özleri yer alıyor. Elleri nemlendirerek yumuşatma, bakım yapma ve besleme gibi hedefleri mevcut. Ürünü kullandıktan sonra güzel nemlendirdiğini yazabilirim.Yumuşacık ellerle, soyulma veya gerilme de yok. Etkisi bir süre devam ediyor. Keşke daha uzun sürseydi. Çok daha güzel olurdu. Ambalaj yine çok tatlı. Oriflame'in ambalajlar bir başka oluyor gerçekten. Çok seviyorum. Çantama atıyorum tamam. 






Hafif bir yapıda krem bu. Az miktar yetiyor ama. 

Siz bu tarz ürünleri seviyor musunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum...

Sevgiler



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder