Perşembe, Eylül 09, 2021

Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik 5. post

 Selam! Nasılsınız? Günleriniz nasıl geçiyor?  Sepia Aydınlatıcı Cilt Tonik 5. post ile karşınızdayım. Çokkk hızlı geldim Eylül'e oldu missss!

Toniği kullanmaya başlayalı tam 1.5 sene oldu. İlk çıktığı gün almıştım o kadar da hızlıyım. Ozonlabs bünyesinde olunca hemen deneyelim dedim!  Çivit otunun detaylarını incelemiştim, araştırmıştım. Yazın da cidden çok işime yaradı. Önce cildi köpükle arındır ve daha sonrasında tonik sık maske tak. . Bu tonik marka bünyesinde en sevdiğim ürün. Öyleki toniği kimseyle paylaşmıyorum ben :=) O kadar komiğim :=)  

Çivit otuyla tanıştırdığı için de Balasu Hanım'a selam olsun :)  Bizi farklı bitkisel formüllerle tanıştırıyor ne kadar güzel... 

Cildi canlı tutan,günün her saatinde kullanacağınız tonik cildi canlı tutmaya hedefli bir ürün. Sıktım yüzüm kıpkırımızı oldu olsun ! Hücreleri çalıştırdı,sebum dengesi sağladı,akneleri yok etti!


Önce probiyotik köpükle başlayacağız. Probiyotik köpük bir klasik zaten. Hatta mikrofiber ped ile uygulayın. Çok seveceksiniz. Daha sonrasında toniği sıkın. Önce cildinizde bir müddet kızarıklık gözlüyorsunuz. Çünkü hücreler çalışıyor. Anında hızlandıran bir etkisi var. İlk şaşırmıştım,niye kızardım demiştim,sonra öğrendim çalıştığını!


Tam 3 ay Ege'Deydim. Gece boyu kuzenle çalışıyorduk,daha sonra sabaha karşı uyuyorduk, sabah uyandığımda gerçekten cildim yorgun oluyordu. Önce az probiyotik köpükten alıyordum,daha sonra tonikle tamamlıyordum. Gün içinde de yanıma alıyordum ürünü. Terden minik minik sivilceler oluşuyordu ve hemen sıkıyordum. Yorgunluğumu alıyordu,dinç gösteriyordu. Maske gerçekten sivilce yapabiliyor ve cilde çok dikkat etmek gerekiyor. Muhteşem üçlü oldu,gözlük,tonik ve maske. 


E yazın makyajda çok olmuyor sıkıntı yok. Gün içinde o sivilceler daha da küçülüp iki üç güne sönüp gidiyor . Yanağımdaki leke yazın daha da büyüdü bir ara,sanırım stresten, lekenin üstüne sıkıp bekliyordum. Çok daha iyi geliyordu. Çivit otu toniği, sivilceleri yok eden, cildin sebum dengesini sağlayan,cildi canlı gösteren,ph dengesi sağlayan bir tonik. Ben karma ciltliyim. Gün içinde alnım ve burnumda yağlanma çok yaşıyorum,bu görüntüden de kurtuluyorum. Cildim sanki hafifliyor, asla problem yaşamıyorum, tertemiz cildimle mutlu oluyorum. Sebum dengesi sağlayınca cilt ne sivilce oluyor ne de siyah nokta. Siyah nokta ise benim gibi bir cildine takık insana ciddi problem. Bu yüzden toniği çok daha seviyorum. 

 

Ayrıca tonik sıkılaştırıcı ve gözenek küçültücü. Cildi besleyen, yeni hücre oluşumuna destek bu tonik. Bu tonik başka bir şey. Özellikle Altınoluk'ta daha yağlanma yaşadım,hayatımı kurtardı. Hatta terden omzumda da sivilce çıkıyordu ona da sıkıyordum. Kıyamadım fazla,vallahi yer yer oluşan sırtımdaki sivilcelere de sıkacaktım :=) 







Eski ambalaj 50 ml idi,yeni ambalaj tam 100 ml. Bu ambalaj da çok güzel,çok özenli olmuş. Bu ambalaj boyutu çok güzel. Uzun süre kullanabiliyoruz,gramaj artınca mutluluk :=) 

Tonik,tek olarak veya setler içinde yer alıyor. Şimdi onlara bakalım :)

Ayrıca ürün sinek ısırığı ve omuzlardaki sivilcelerde ve hatta coşup sırttaki tüm aknelerde çoooook işe yarıyor ! 



 Sepia serumu da sizlere anlatmıştım. Az kaldı diyebilirim yepyeni bir yazı eklicem! Yazın kullandıklarımı anlatacağım . Sepia serum başka güzellik. 

Siz toniği nasıl buldunuz? 


Şimdi,bir güzellik yapın kendinize ve bu çivit otlu toniği deneyin... 

Sevgiler

Kübra








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder