Pazartesi, Ekim 19, 2020

Oriflame Loved Up

 Selam! Nasılsınız? İnanılmaz serin artık:) Tam sonbahar içindeyiz. Yeni bir yazı ile geldim yine. Bugünkü anlatacağımız parfümün adı Oriflame Loved Up!

Bayadır Oriflame'in ürünleri inceliyorum malumunuz ve aldığım,sevdiğim ürünleri sizlerle paylaşıyor ve yazıyorum. Bir de ay boyunca olan setler ile çok makul fiyata istediğiniz gibi ürünleri alabiliyorsunuz. Markayla nasıl tanıştığımı ve ürünlerin bir kaçını sizlere anlatmıştım. Okumak isterseniz blogda az gezin yeter. Kolonyaları aman diyim kaçırmayın. Hakikaten şişeleriyle,biçimleriyle bu dönemin en önemlilerinden kolonyalar. E Oriflame'de de kolonyalar pek çok. 

Oriflame Ekim Kataloğu 'ndan seçtim Loved Up'ı. Aylardır parfümlere,kolonyalara,yeni kokulara hakikaten doyamıyorum. Her seferinde başka bir şey kullanasım var:) Neyse :) Loved Up,Sevdi anlamına gelen,oldukça güzel ambalaja sahip bir parfüm. Katalogda gezerken fiyatı uygun geldi cve denemek istedim. Yine dayanamadım yani :=)




Şeffaf ambalajın arkasında kırmızılı beyazlı bir etiket var. Ayrıca parfüm üzerinde Feel Good,yani Güzel Hisset yazıyor. Çok seviyorum Oriflame yazılarını. 

Loved Up, kırmızı erik ve karabiber karışımı bir koku. Biraz ekşimtrak bir koku olabilir. Ama ben meyve ve baharatın karışımını çok seviyorum. Karabiber kokusunu da normalde çok severim. Bir araya gelince de bir başka olmuş. Meyveli kokuları siz seviyor musunuz? Bana hep yazı,yaz sıcağını,bol meyveyi,enerjik,gençlik dolu yaz günlerini hatırlatıyor. Bununla beraber, EDT olmasına rağmen koku 4-5 saat istediğiniz gibi temiz ciltte kalabiliyor. Güçlü bir EDT diyelim. 

Oriflame katalogları rengarenk. Yeni ürünler geliyor,indirimler mevsimlere göre,ürünlere göre değişiyor. Her ay çok güzel ürünleri,makul fiyatlara alabiliyorsunuz. Sonbahara girdiğimizde kolayca üye olun ve bence kasım ayı fırsatlarını ve bu parfümü kaçırmayın. Bence çok seveceksiniz,çünkü bu ayki katalog başka güzel bence. 

                                                   

Oriflame'e üye olmak, alışveriş yapmak çok kolay. Her türlü sorularınız için ve markadaki her indirim için tıklayın... Siz nasıl buldunuz bu parfümü? Almak ister misiniz? Siz meyve ve baharat kokularını seviyor musunuz?


Şimdilik bu kadar


Sevgiler


Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder