Salı, Aralık 15, 2020

Dermocade Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jeli


Herkese merhaba...

Yaz aylarından beri kullandığım bir ürünü sonunda anlatma zamanı geldi: Dermocade Yağlı Ciltler İçin Temizleme Jeli.

Yıllardır okuyan bilir ki cildim karma. Bu yüzden cildimde seçeceğim ürün sebum dengesi sağlamalı, siyah nokta oluşumunu önlemeli,ayrıca kurutmamalı.  Jelin detaylarını incelemeye başlayalım.

Dermocade'in ilk çıktığında bir saç maskesini size yazmıştım.  Daha sonrasında saç losyonu aldım, o da oldukça başarılı, bir tane daha almam lazım. Bu jeli de saç losyonu ile denemeye başladım. Altınoluk'tan bu yana kullanıyorum. Özellikle oranın nemine,sıcağına çok iyi geldi diyebilirim. Niyeyse orda sivilce sorunu daha çok yaşadım. Saç maskesini ve saç losyonunu yazdım içerikleriyle,bu jeli ise yeni paylaşmak istedim. Zamanı geldi. 



Jel 150 ml. Pompalı. En sevdiğim ambalaj. İstediğiniz miktar alıyorsunuz,müsriflik olmuyor. Az miktarda alıyorum fırçama daha sonra su ile köpürterek uyguluyorum. Sonra bol su ile duruluyorum. Cildi derinlemesine temizlediğini ve kurutmadığını söyleyebilirim. Kokusu kötü değil. Asla reaksiyon da göstermedi cildim. Yoğun bir yapısı var. Bu yüzden az miktarı, yüzünüzde büyük bir alana ulaşabiliyor. 


Şimdi jelin önde olan besleyici ve güçlü aktiflerine bakalım:

1- Seboreductly: Yağlı ciltlere yönelik bir aktiftir. Açıkçası bu ürün ile öğrendim. Çok da sevindim. Yağ salımının azalmasını, yağ dengesinin sağlanmasını destekleyen bir yapıdır. Gözeneklerin küçülmesini yardımcı olur.  Cildi ayrıca nemlendirerek, kurumasına engel olur.

2- D Panthenol: Cilde derinlemesine etki ederken, nemlendirerek daha sağlıklı bir görünüm sağlar. Pek çok kozmetik ürün de mevcut olan bir yapıdır. 

3- Niacinamide: Cildin sağlıklı bir biçimde yenilenmesini sağlar. Hücrelere destek olur,cilt daha canlı görünür. 

4- Allantoin: Bu aktifi günes kremlerinde, nemlendiricilerde görebilirsiniz. Cildin yenilenmesine destek olan, nem kaybını önleyen,sağlıklı bir görüntü sağlayan bir aktiftir. 

5-Fomes Officinails Extract: Bu bir mantar ekstraktıdır,cilt bakım ürünlerinde yer alıyor. Gördükten sonra netten detaylıca açıklamalarına baktım. . Gözenekleri küçülten,cildi kurutmadan nemlendiren bir ekstrakt. Açıkçası daha önce bilmiyordum çok da iyi oldu. 


6- E vitamini: En çok sevdiğim, cildi besleyen, nemlendiren bir vitamindir. E vitamini cildi sıkılaştıran,cilt tonunu düzelten, cildi güçlendiren, cildi gençleştiren bir vitamin. 

7-Biotin: Bu bir H vitaminidir. B vitamini grubunda yer alır. Bu vitamini pek çok şampuanda bulabilirsiniz. Saçları güçlendirir, saç tellerini sıklaştırır, saç kalitesini artırarak, saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olur. Cildi rahatlatan,cildi koruyan bir vitamindir. 

Ürün içeriğinde sülfat var, aslında hepimizin korktuğu çekindiği bir yapı sülfat. Ama ölçülü kullanımda sorun teşkil etmiyor. Ayrıca parfümün son sıralarda yer alması da iyi diyebiliriz. 

Özellikle dönem dönem,stresten çıkan sivilcelerime çok iyi geldi diyebilirim. Karma cilde de zarar vermedi, yağlı ciltlerin çok daha seveceğinden eminim. 

Ürün sitede tek başına ve ayrıca yağlı ciltlere yönelik setiyle birlikte satılıyor. 

Siz nasıl buldunuz bu ürünü? Çok merak ediyorum yorumlarınızı.

Sevgiler

Kübra 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder