Perşembe, Ocak 21, 2021

Estelika kahve esanslı duş jeli



Herkese selam!

Nasılsınız? Nasıl geçiyor ocak ayınız? Blogu zenginleştirmeye devam ediyorum. Bu sefer karşınızda Estelika kahve esanslı duş jeli...

Blogumu okuyanlar bilir ki duş jellerini çok severim. Pek çok markanın ürünlerini denedim. Meyvelilerden,baharatlara kadar, her ambalajı denerim. Estelika markasını sosyal medyada gezerken gördüm. Markanın ürün skalası geniş oldukça. Trendyol'da gezerken de markanın iki duş jelini alayım dedim. Bunlardan biri bu kahveli. Çilekli de aldım onu sonra paylaşacağım. Aklımda da vanilya var mesela :) Trendyol indiriminde de oldukça uygundu.

Ürünü,kullandığım banyo lifine döküyorum.Az miktar size yetiyor. Masaj yaparak uyguluyorum. Vücut temizliği sağlıyor ve asla cildi kurutmuyor. Sizlere içeriği de ekledim. İçerikte gördüğünüz üzere cadı fındığı yağı var. Bu yağ, nemlendiren,antioksidan görevi gören,cildi sıkılaştıran,onarıcı,kızarıklık önleyici bir yağ. Keza içerikte buğday yağı görüyorum. E vitamini açısından çok faydalı olan buğday yağı, zengin linoeik içeriyor.Kuru cilde oldukça iyi geldiği bilinen buğday yağının pek çok faydası da vardır. Kahve aromasıyla zenginleştirilen bu ürün, oldukça da güzel bir kokuya sahip. Sıcak su ile kokusu artıyor. Kahve kokusunu sevenlerin çok hoşuna gidecektir.


Ambalaja gelirsek eğer, ürün 400 ml. Az miktar size yetiyor. Oldukça sağlam bir ambalaja sahip. Kapağı kolayca kitleniyor. Sıkıntı vs olmuyor. Ben sevdim. 

Durum bu:=) 

Siz duş jellerini seviyor musunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler

Kübra 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder