Pazartesi, Ağustos 23, 2021

Sepia Serum 4

 Herkese selam. Yepyeni bir yazı ile karşınızdayım. Karşınızda Sepia Serum-4. Ağustos ayında yazmıştım size,bu sefer serum bittiği için yazıyorum.

Sanırım aylardır size "çivit otu" mucizesini yazıyorum. Balasu Hanım'a selam olsun cidden, kutlamak lazım. Çivit otunu tabiki bilirdim,bilirdim de yemeklere koyardık biz,geri rollerinden haberimiz yoktu. Maviye çalan yeşil bir rengi vardı,tadı da güzeldi. Sepia tonik çıktı,o gün aldım. Çivit otu içeriyordu,şaşırtıcıydı.Bu süreçte de 4-5 tane de bitirdim.Benim için denediğim en güzel üründür. Üstüne ürün bilmem.Evet,o kadar iddaalı bir cümle kuruyorum.

Çivit otunu hatırlarsak eğer, turpgiller ailesinden gelen çivit mavisi denen,boya elde edilen bir bitkidir. Bin yıldan fazladır da hastalıkların tedavisinde kullanılan bir ottur. Zeytin yapraklarını andıran çivit otu,doğal pek çok faydaya sahiptir.

Seruma dönersek eğer Sepia serum,çivit otu haricinde, helianthus annuus seed oil dediğimiz ayçiçek yağı içerir. Ayçiçek yağı,yüksek oranda linoleik asit,oleik asit,palmitik asit,stearik asit içermektedir. Ayçiçek yağı çok faydalıdır sağlık için. Kolestrol seviyesini düşürerek,dokuları onarır,enfeksiyonu önler.

Serum gerçekten çok çok başarılı. Anti-aging özelliği haricinde istediğiniz gibi makyaj bazı olarak da kullanılabilirsiniz.

Nemlendirin.
Makyaj öncesi kullanın.
Anti-aging olarak kullanın 
Cildi parlatsin.
Cildi pürüzsüz göstersin.
Cildi mutlu etsin.
Cildi korusun.

Kullanmaya devam mı? 
Evet.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder