Pazar, Aralık 17, 2017

OMUZ APOLETLİ CEP DETAY LACİVERT MONT&Patırtı.com


Herkese yeniden selamlar,

Yoğun olunca blogu boşluyorum. Sonra da kendime kızıyorum. Oysa neler neler var yazacağım. 

Online alışverişi sevdiğimi blogumu takip edenler bilir. Yerimden kalkmadan elimde kahve ile bir tık ötede pek çok şeye ulaşıyorum. Açıkçası yoğun olan insanlar için online alışveriş önem taşıyor. 


Geçen hafta Patirti.com'u inceledim ve çok sevdim, oldukça güvenilir. Kapıda ödeme seçeneği de bulunuyor. Pek çok insan bunu soruyor alışverişleri öncesinde . Sitede kadınlar için kocaman bir alan var ve pek çok seçenek mevcut. Açıkçası özel günler için abiyeleri inceleyebilirim ve alabilirim. Bununla beraber sitenin bir bölümünde outlet var.  Hem bayan, hem de erkek. Tükenmiş olabiliyor, elinizi çabuk tutun :) Kaliteli ve ucuz almaya devam :) 


Tüm tarzlara uygun ürünleri mevcut. Patirti.com'da bir de büyük beden var ki tadından yenmez:) Online alışveriş de ayrıca önemli bir yer tutuyor büyük beden. Ayakkabı ve çantaları da defalarca ayrıca inceledim. Malumunuz kadınlar için ikisi de çok özel ve önemli. 


Babama bu lacivert montu aldık. Uzun zamandır kendine bişey almadığından bunda karar kıldım. Hediye olur sevinir misali.  Omuzdan apoletli cepli bu montu çok severek giymeye başladı. Sıcak da tutuyor diyebiliriz. Özellikle fermuarı sağlam. Ayrıca düğmeleri de var gördüğünüz gibi. Sitede en çok bunu sevdi. Tabiki pek çok seçenek var. İsterseniz inceleyin :) 

Montun XL'a kadar bedenleri sitede var. 

Daha neler var montlarda. Eşinize, dostunuza hediyeler alabilirsiniz...

Ben sevdim siteyi. Orjinal girişi, güvenilir olması çok güzel. Ürünleri kaliteli. 

Siz de inceleyin bakalım neler alacaksınız?

Haydi bakalım alışverişkolikler...

Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder