Uzun süre sonra yeniden selamlar...
Neler yapıyosunuz?
Dişlerimle uğraşmaktan hayata adapte olamadım. Sonunda bugün sonlandı da masama oturdum,sağlıklı bir zihin ile size yeniden post yazabiliyorum.
Herhalde ilk defa aydınlatıcı yazıyorum sizlere. Blogumu takip edenler bilir ki çoğunlukla cilt ürünü ve renkli nemlendirici olarak ruj yazıyorum sizlere... Aydınlatıcı ise çok nadir aklıma gelen,normal günlük makyajımda pek yer almayan bir ürün.
Karşınızda NYX Born To Glow Stand Your Ground. Çok doğal duran bir aydınlatıcı ile karşınızdayım.
Born To Glow tek başına bir aydınlatıcı olduğu gibi, bir de far bazı olarak kullanılabilir. Hatta baz olarak sürersiniz sonra bir eyeliner, bir maskara ile olayı kapatırsınız... Tamam olur!
Ürün net olarak 8.2gr. Yelpaze fırçasıyla tek dokunuşla istediğim gçrüntüyü elde edebiliyorum. Fazlası sizi disko topuna çevirir aman diyim.
Klasik renkli kozmetik gibi içeriğinde Mica var,Dimethicone var. Günlük temizleme yaptığımız için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Aydınlatıcıyı ben yanak üstüne seviyorum uygulamayı ama farklı bölgelere uygulayanlar da oluyor.
Esmere dönük buğday tenli biri olarak duruşu bu halde. Bence çok doğal, allık ile de çok uyumlu olacaktır. Şeftali tonlarda bir allık ile tek geçerim. Sizce nasıl durmuş? Bir de gözlerime sürdüğümde çekerim sizlere :) Onu daha çok sevdim... Işıl ışıl...
Düşürmedim ama, kitlenebilen ve çabucak kırılamayan bir yapısı var ambalajın. İçinden aplikatör çıkmadı buna çok sevindim,ne gereksiz o aplikatörler.
Sizin sevdiğiniz aydınlatıcılar var mı?
Yüzünüzde hangi bölgelere uygulamayı seviyorsunuz?
Ne ile uyguluyorsunuz?
10 üzerinden 8 veriyorum
Sevgiler
Sağol Başak babysi :)
dueusu cok guzel , bende ilk firsatta bende deniyecegim ... sevgiler.
YanıtlaSilBen bu aydınlatıcıyı daha açmadım. Sayende unuttuğum çekmecemden çıkartıp kullanacağım. Ben tüm yüzüme uyguluyorum. Bazen dar olarak bile sürüyorum ;)
YanıtlaSilBen pek kullanmıyorum arada bazen incecik sürüyorum
YanıtlaSilMerak ettiğim ama testerına denk gelemediğim için deneyemediğim ürünlerden, den gelirsem mutlaka deneyeceğim.:)
YanıtlaSilÇok yakışmış sana Kübiş, bende sıra gelmemişti kullanmaya :) Güle güle kullan! Sevgiler :)
YanıtlaSilPalet var ben de aynı serinin ama böyle tekli vardı ona da bakmak lazım güzel bir ton
YanıtlaSilWhat a wonderful post, dear! Great photos!
YanıtlaSilA big hello from Germany!
Hugs ♥
Bende cok begenmistim bu aydinlaticiyi😍😍
YanıtlaSil