Pazartesi, Kasım 12, 2018

Avon Big&Extreme Mascara



Günaydın!

Çok çalışkanım çok bu ara. Daha da bir sürü yazı var sizlerle paylaşacağım. 

Sabah yazmak daha çok hoşuma gidiyorm.

Karşınızda Avon Big&Extreme Mascara.

Sosyal medya üzerinde #KullananlarAbartmıyor hashtagiyle satışa sunulan maskarayı uzun süredir deniyorum ve sonunda yazıyorum.

Maskaranın hedefinde hem uzatma hem de coşkulu şekilde hacim vermek var. 

Şimdi:




Oldukça yoğun ve kremsi bir yapısı var maskaranın. İlk açtığınızda çok ürün geldiğinden kullanmakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden tek dokunuş yapın ve yer yer sıyırın diyebilirim.

Maskaranın en aktif yönü bana göre uzatması. 

Zira uzunluk en sevdiğim şey kirpiklerde. 2. katta daha iyi oluyor hatta. Bir de kıvırıcı kullanırsanız daha etkili gözlere sahip olabilirsiniz. Alıştıktan sonra 2. kat uygulamanız çok daha kolay olacaktır. 

Uzunluk bazı kişilerde çok önemlidir. Kısa kirpikleri olanlar bu maskarayı sevecektir. Bence hedef kitle onlar. Gerek fırçanın uzunluğu gerekse kılları uzatmaya yönelik kanımca. 

Yalnız 2 kattan fazla sürmeyin lütfen,yoğun ve kremsi olduğundan yapışma yapabilir.

Bu arada gün içinde akmadı, yer yer kurudu belki onları da düzelttim. Bence Avon'un o mavi rimelleri sonrasındaki en iyi maskarası. 








Uzatmayı anladık, çok iyi,ancak hacim bilemedim.

Ya da hacimi ne olarak düşünüyorsunuz kirpiklerin zayıflığını mı yok etsin onu kestiremiyorum.

Tabiki dolgun görünüyor kirpikler,ancak yoğun bilemiyorum. Uzunluk harika,hacim orta şeker diyelim. 2 kat kullanan bende dahi hacim orta şeker. 

Bu benim görüşüm. 

Fırçası çok güzel. Kirpikleri harika şekilde kavrayarak,tarayarak boyuyor. Zaten uzatma da bu yüzden harika diyebilirim. Kolayca sürüyorsunuz,akıyor gidiyor. 







Ambalajını sevdim! Avon renkli ambalajlara sahip bir marka ve çok yakışmış. Biraz daha az plastik yapısı olmasamıydı bilemedim bakın ama. Çok plastik bakıyor :) 

Kitlenmesi harika! Bayıldım o yönüne! Açılmıyor asla makyaj çantanızda. Kuvvetli kitlenmesi! 







Bunlar benim görüşlerim.

10 üzerinden 8 veriyorum, günlük kullanımınızda çok işinize yarayacaktır.

Sanırım 23 tl.

Sevgiler

Kübra 

2 yorum:

  1. Bu rimeli bende çok sevdim Avon'un ender iyi rimellerinden:)

    YanıtlaSil
  2. Avon'un hiçbir maskarasıyla anlaşabildiğimi hatırlamıyorum; bunu merak etmiştim aslında ama benim için de önemli olan hacim vermesi. Böyle tek tek ve cılız kirpikleri sevmiyorum, yoğun yoğun olsun. Mesela Lash Paradise öyleydi, resmen özlüyorum :) Güle güle kullan Kübiş!!!

    YanıtlaSil