Perşembe, Şubat 14, 2019

Dr Tuna Double Effect Paprika&Chili Balsam


Herkese yeniden selamlar...

Çok serin bir hava var bugün... Dün de fazla spor yapınca kol kaslarım,bacak kaslarım çok ağrıyor diyebilirim bugün. 

Benim gibi spor yapanlara, çok yürüyenlere uygun bir yazı yazdım sizlere! 

Haydi başlayalım...

Karşınızda Dr Tuna Double Effect Paprika&Chili Balsam! Biber balsamı Türkçe olarak açıklarsak...

Sevgili Mormenekşeblog'un çekilişi kazanmıştım yaklaşık 1 ay önce. Paketinin içinden bu jel çıkmıştı. O günlerde çok gergindim ve hemen başladım kullanmaya.






Takip edenler biliyor ki gün içinde ya yüzmeye gidiyorum veya Leslie&yürüme ikilisini yapıyorum.

Çok iyi geliyor diyebilirim.

Bu jel ise ters hareket yaptım mı ya da çok gerildim mi kullandığım bir jel oldu. Gerilen,ağrıyan kesime masaj yaparak uyguluyorum. 

Ürün ağrıyan kısmı yumuşatıyor,ağrıyı azaltıyor, sıkıntıyı azaltıyor ve asla kaşındırmıyor. Lokal uyguladığımda o bölgeyi rahatlatıyor ve gerginliği sanki soğutarak azaltıyor. Biberli balsam olmasına rağmen başka jeller gibi yakan bir jel olmadı. 






Ürün kırmızı biber,zencefil,ısırgan otu,mentol karışımından oluşuyor. 

Kırmızı biber bilinir ki acıyı azaltan bir sebze. Bu da ürün de anlaşılıyor.

Ayrıca size içeriği de çektim. Bu jeli ben kollarıma, boynuma, omuzlarıma,ayaklarıma,hatta baldırlarıma masaj yaparak sürüyorum. Açıkçası yüzünüzden uzak tutun derim. Belki çok ağrınız olduğunda şakaklarınıza at kestanesi jeli gibi ovarak masaj yapabilirsiniz... 

Ürün 125 ml  ve Türkiye menşeili. Açıkçası uzun süre gideceğe benzer. Bir hafta içinde 3 4 kere kullanıyorum ve çok az gitti diyebilirim. Bittiğinde yeniden alacağım... 








Ürün kaygan bir jel. Çok iyi tutuyorum diyemem. Akıp gidiyor. Bu yüzden bacaklarıma biraz fazla alıyorum diyebilirim.Kolum için ve boynum için iki üç parça yetiyor. 

Hassas bir cilde sahip değilim ve jeli güzelce masaj yaptıktan sonra çabucak kurudu ve kızarmadı. Ama beyaz tenlilerin dikkat etmesini vurgularım. 

Keşke pompalı olsaydı ambalajı. Çünkü ürün kapağında birikme yapıyor ve iyi kapatmadığınızda hava yüklenebiliyor içine.Bununla beraber her zaman pompalı ambalajlar çok daha kolaydır miktar ayarlamak için. 


Ben severek kullanmaya devam ediyorum. Bir ilaç olmadığı için önerebilirim. 

10 üzerinden 9 veriyorum

Deneyin

Sevgiler

2 yorum:

  1. Bilgi sahibi oldum
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu jelden spor yapan kardeşim için aldım, ona göndermeden önce tutulan omzumda denedim ve nasıl iyi geldi anlatamam! 1-2 saat içinde geçirdi resmen. Bende şimdi Alaska Cooling Jel ve At Kestanesi Balsamı olduğundan şu an almayacağım ama kesinlikle aklımda. Güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil