Salı, Mart 12, 2019

Evoderm Panthenol Vucüt Losyonu


Herkese yeniden merhaba...

Sevgili Nihal'in etkinliğinde Innoactive markasını tanımıştık. Okumak isterseniz eğer tıktık. Innoactive bünyesindeki Evoderm'in Panthenol Vucüt Losyonu karşınızda. Yaklaşık 10 gündür kullandığımız için sizlerle paylaşma vakti geldi.

Yine babam bizlere yardımcı olacak :) 


Babamın cildi kuru ve hassas. Öyleki bazen banyo sonrası saatlerce cildi kırmızı olabiliyor.  Sizlere daha önce bahsetmiştim. Ürünü denemek istedi. Bu sefer hem ellerine hem de kollarına uyguladı. Ambalaj üstündekileri de not edelim. Malum cildimiz rüzgara, toza,Güneşe duyarlı olduğundan yer yer çok kuruyor. Bunun için neme ve suya ihtiyacımız çok. Unutmayın günde 2 lt su için. 

Panthenol bir losyon. Cildi rahatlatmaya,ferahlatmaya,tazelemeye yönelik bir ürün. ProVitamin B5 içerdiği de yazıyor. Panthenol asitin işlenmemiş hali. Cildi dış etmenlerden koruyan bir madde. Hatta şampuanlarda filan da var hatırlarsanız. 


Başta ambalaja bayıldığımı yazmak istiyorum. Pompalı! Gerçekten istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Ne fazla ne eksik! Babam da bu yönünü çok seviyor. 



İçeriği de size çekiyorum. 

1- Losyon kıvamlı bir yapıya sahip. Cildinize sürdüğünüz dakika yumuşatıyor ve cilt kolaylıkla emiyor. Yapış yapış his bırakmıyor. 

2- Özellikle spor sonrası gerilen diz kapaklarıma,ayaklarıma ve topuklarıma çok iyi geldi diyebilirim. Sürdüğüm bölgeyi yumuşattı,zarar vermeden nemlendirdi. Topuk çatlaklarını azalttı. Düzenli kullanmak işe yaradı. 

3- Babamın özellikle kuru olan ellerindeki çatlakları çabucak yok etti. 

4-Babam traş sonrası koltuk altına ve aftershave misali yanaklarına da sürdü. Yanmayı yok etti,kızarmadı ve hatta kırmızılıklar geçti. 



5- Bahar ayında kullanmaya başladık,en son güneşlenme sonrasındaki kuruma için çok merak ediyorum etkisini. 


6- Pompalı olduğundan birikme olmuyor. 

7- İnno Active İlaç Kozmetik Medikal'in üretiminde olan ürün. Yani Türk menşeili. Gerçekten mutluluk bu. Innoactive bünyesinde pek çok ürün var. 


Bir de bitenler yazısında yer alacak ürün.

10 üzerinden 10 veriyorum

Sevgiler

Kübra

not: instagram hesapları






1 yorum:

  1. Babanın işine yaramasına sevindim Kübra, gerçekten çok hızlı etkisini görmüşsünüz. Ben de babam için düşüneyim, onun da cildi hassas. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil