Cuma, Mart 29, 2019

Hc Care Dual Action Makeup Remover







Herkese yeniden selamlar...

Açıkçası bir kaç gündür yazı hazırlamaya fırsatım olmadı. Dersler,iş ve kurs beni çok yoruyor diyebilirim. Bu yuzden az mola verdim ve döndüm. 

Haydi başlayalım.

Karşınızda Hc Care Dual Action Makeup Remover. Yani Çift Fazlı Makyaj Temizleyici.

Hc Care, sevgili Nihal'in #ikizlerinmakyaji2019 etkinliğinin sponsorlarından biriydi. Markanın sizlere pek çok ürününü yazdım.

Şimdi makyaj temizleyiciyi detaylıca anlatalım. 





Çift fazlı makyaj temizleyici demek yağ ve su bölümlerinden oluşan özellikle waterproof yani su geçirmeyen makyaj ürünleri üzerinde etkili çift fazlı bir formüldur. Yağ inatçı maskaraları ve kalıcı diyebileceğimiz rujları etkisi altına alır, su ise temizleyici özelliğini yağ ile birleştirerek kalıcı bir temizlik sağlar. Açıkçası çok zor temizlenen bir rujumu bir anda sildi attı diyelim. Göz ve ten makyajı için ise spesifik cümleler kuralım... 


Gözü ise şöyle açıklamak istiyorum. Piyasada pek çok markanın göz makyaj temizleyicisini denedim. Kremden tutun da yağa kadar. Gözlerim çok hassas olduğundan ya yandı ya da temizlik sonrasında kızardı. Hc Care ise yakmadı. Tabiki haşır huşur silmedim, masaj yaparak temizlediğimde maskalarının da kalemlerin de herhangi bir izi kalmadı. Kirpikleri dökmedi,kaşlarımı dökmedi. Bu da önemli bir faktör. 




İçeriği de sizlere çektim. Ayrıca ISO 9001:2008 bantını da sizlerle paylaşıyorum. En güzel iki özellik ise hem Turk menşeili olması hem de cruelty free olması,yani hayvanlar üstünde test yapmıyorlar. 





Ambalajı ise tık kapak dediğim türden. Tek parmak hareketiyle ürünü açabiliyorsunuz. Açıkçası çevirip açılabilen ambalajdan daha iyi. 





Ten makyajına gelelim. Karma bir cilde sahibim. Böylece makyajımı sildikten sonra cildimi günlük temizlik için bir temizleyici jele ihtiyacım oluyor. Ürün cildimde kızarma,yakma yapmadı. Yalnız ürün sonrası cildimde yağlı bir his uyandı. Elim kaydı cildimden. Cildimde yağlı bir his oluştuğundan su ile yüzümü yıkadım.  Sonrasında günlük temizleyicimi bir fırça yardımı ile uyguluyorum. Bol su ile duruluyorum. Makyajın zerresi kalmıyor. Yağ hissi yok oldu. Cildim nefes alıyor ve tonik&nemlendirici ile günü sonlandırıyorum. Üşenmeyin ben bir de haftada 2 kere maske yapıyorum açıkçası...Karma cilt çok zor. Bu yüzden yağlı yapısı cildinizde kalmasın. Lütfen jelinizi uygulamayı unutmayın. 









Şeffaf mavimsi bir su diyebilirim. Her kullanmada çalkalıyorum. Yağ ve su birbiri içinde karışıyor. Lütfen çalkalamadan kullanım sağlamayın. Yağ daha etkin kalabilir

Ben severek kullanıyorum.Kullanmaya devam edeceğim.

10 üzerinden 8  veriyorum.

Anlatmaya devam...

Sevgiler 

Kübra


not: Nihal- İkizlerinmakyajı




1 yorum:

  1. Ambalajın soyulmasına sinir olsam da, performansını baya beğendim ben de. Gözlerimi yakmadı ve makyajı baya iyi temizledi! Güle güle kullanalım o zaman :)

    YanıtlaSil