Salı, Aralık 10, 2019

Balea Soft Öl Balsam



Herkese selam :)

Bu sefer size güzel bir balsam yazıyorum...

Karşınızda Balea Soft Öl Balsam :)

Balea Almanca menşeili bir marka. DM denilen markette yer alıyor. Marketi o kadar çok seviyorum ki Almanya'da yaşayan kuzenim yakındır beni reddedecek :) 

Balea balsama gelirsek eğer:)

Samtweich: Kadifemsi demek. Krem gerçekten incecik yapısı ve kolay uygulanması sonrasında kadife gibi bir his veriyor. Cilt kolayca emiyor. 

Intensivepflege: Yoğun bakım demek. Bir miktar sürüyorum. Ellere sürdüğümde nemlendiriyor,çatlakları önlüyor. Soyulmayı durduruyor. 






Sehr Trockene Haut: Bu ise sadece kuru ellere yönelik demek. Açıkçası benim gibi sürekli ellerini yıkayan,cildine ellerine takık biri olarak tam hedef diyebilirim. Bazen de yoğun oluyorum ve ellerim sürekli su içinde oluyor. Yıpranıyor,onun için de çok iyi geldiğini yazabilirim. 


Kış ise bu yıkama, soğuk,ayaz gerçekten elleri yoruyor. Çatlamalarına, kurumalarına,yer yer sızılara sebep oluyor. 

Hem sabah hem akşam sürüyorum. Eldiven de kullanıyorum sabahları ve ellerim yumuşacık kalıyor.

Etkisi gün içinde gidiyor ama koruduğunu söyleyebilirim. 







İçeriği size çektim. Orta şeker bir içeriği var.Sülfat, paraben,alkol olmaması çok iyi. Diğer maddelerden allatoin içermesi de iyi. Nemlendiren, yumuşatan bir bileşen. Vitamin E ise elleri besleyen bir vitamin. Bununla beraber güzel kokusunu parfüme borçlu. Yoğun parfümsü bir kokusu var. Zamanla azalıyor,bana çok dokunmuyor ama sevmiyorsanız fazla gelebilir. Yağ içerdiği için yüzünüze çok sürmeyin diyebilirim. 

Diğer maddeleri de sizlerle paylaşıyorum. Karar sizin olsun. 







200 ml oldukça büyük bir ambalaj. Çok azı yettiği için uzun süre gideceğe benzer. 

Balea çok uygun bir marka. Bu ürün 1.75 euro.

 DM marketlerinde bulacağınız Balea markasının skalası da çok geniş. Yolunuz Almanya'ya düşerse veya birileri misafiriniz olursa deneyin...

10 üzerinden 8 veriyorum

Sevgiler

Kübra

:) 




1 yorum:

  1. Yaa çok başarılıymış krem bayıldım!!! Ufak boyu varsa Almanya'ya gittiğimde bakacağım mutlaka :) Güle güle kullan Kübiş!!!

    YanıtlaSil