Cuma, Aralık 20, 2019

Kaufmann Haut Und Kinder Creme



Herkese yeniden selam :)

Neler yapıyorsunuz?

Yıl sonuna gelince her şey çok yoğunlaştı :) 

Sizlerle sonunda buluşturmak istediğim bir ürün vardı :) Buyrun karşınızda Kaufmann Haut Und Kinder Creme... 




Yani cilt ve çocuk kremi...

Bu aslında bir pişik kremi :) 

Canım kuzenim Zeynep'ten yazın istedim ve 3 tane getirdi... Öncelikle içeriği sizlerle paylaşıyorum... Petrol ürünü gözümüze çarpıyor...





Bununla beraber, Zinc Oxide, yani çinko içeriyor... Bu da bebeklere çok iyi geliyor... Pişik olmalarını önlüyor,cildi güzelleştiriyor,leke oluşumunu engelliyor... Ben ise bir yere vurduğumda kolumu,bacağımı veya kağıt kesiği gibi can acıtan durumlarda o bölgeye sürüyorum... Ertesi gün,bingo! Acımı alıyor, deriyi yumuşatıyor. Lanolin koyun yapağısından elde ediliyor, yıllardır kozmetik sektöründe kullanılıyor. Cilt hassasiyeti için önemli bir yağ asidi içeriyor. Geraniol ise gül yağından elde edilen bir madde,parfümsü bir yapı.. Linalool yine parfümsü bir yapı. Yani içinde bolcana parfüm var. Kokusu bu yüzden çok güzel ::) 

Görüldüğü üzere içeriği çok temiz değil. Ama ben  seviyorum.





 Çok yürüdüğümde kasılan dizlerim, ağrıyan topuklarım için sürüyorum, masaj yapıyorum. Daha sonrasında ya dizlerimi bandajlıyorum ya da çorap giyiyorum... Sıcak ile birlikte yumuşacık yapıyor...Topuklarımda çatlaklık oluşmuyor. Bir de çok terlediğimde gögüs arasına sürüyorum. Malesef gögüs arasında da terden,gerginlikten pişik veya kızarıklık yaşıyorum özellikle yazın.  Çok iyi geldi diyebilirim,pudra sürmeme gerek kalmadı. Kaşıntı olmadı. Sinek ısırıklıklarına da iyi geldi...Yüzüme sürmedim şimdiye kadar. Dudaklarına da süren var ayrıca ama onun ürünü başka . Yanıkların üstüne de sürdüğüm oldu. Gerçekten yanığın acısını aldı, iz de çok kalmadı. 






Krem oldukça yoğun bir krem,çabucak emmiyor cilt. Başlangıçta biraz yapış yapış hissedebilirsiniz. Biraz beklemeniz lazım. Çok fazla sürün diyemem. Az miktar size yeter. Emildikten sonrada nemli hissi bir müddet sürüyor. 

Şimdilik bu kadar


Almanya'ya giden bir yakınınızdan isteyin :) 


Siz nasıl buldunuz?

Yorumlarınızı bekliyorum

10 üzerinden 7.5 veriyorum içeriği yüzünden :)

Sevgiler

Kübra 



1 yorum:

  1. Biz depremzeyiz yardımlarla geldi benim bebeğim 3 aylık ona kullanıyorum

    YanıtlaSil