Perşembe, Aralık 05, 2019

The Balm Cosmetics The Balm Jour Creamy Lip Stain Stain&Shine Konnichiwa



Selam nasılsınız?

Uzun süredir sizlere dermokozmetik markaları, pek çok farklı ürün yazmışım. Ama bir şeyi unutmuşum: Kişisel güzellik sağlayan mutluluğu cisimlendiren ayağı : Renkli kozmetik dünyası :) 



Aylar sonra bir "renkli kozmetik" yazısı ile karşınızdayım. 

The Balm Cosmetics The Balm Jour Creamy Lip Stain Stain&Shine Konnichiwa

Lip stain dudakta yokmuş hissi yaratan, hafif renk veren, kalıcılığı olan keçeli kalem anlamı taşır. Dünyada pek çok marka ayrıca "lip stain" adı altında koleksiyon bile çıkarmıştır.







Ürün oldukça hafif bir formda,kremsi. Stain and shine ifadesine gelirsek eğer stain boyamak,lekelemek,renk vermek anlamı taşır. Shine ise parlamak. Her ikisi bir araya gelince de gerçekten doğal hoş bir form olmuş.  Kokusu ağır değil.  Yazın çok kullandım diyebilirim. Makyaj yapmak istemediğim veya çok sıcak günlerde tek bunu sürdüm. 








Fırçası yumuşacık. Kolayca uygulanabiliyor. İki kat uygulamayı ve rengini yansıtmayı daha çok seviyorum. Parlaklığı güzel. Benim gibi parlaklık seviyorsanız deneyin derim. Aslında ürün gloss ve likit ruj arasında bir formda. Ne gloss gibi yapışkan his yaratıyor veya akıp gidiyor,ne de likit rujlar kadar kalıcı, ürün oldukça hoş ama keşke bir tık daha kalıcı olsaydı.  Bazen de ağır göz makyajlarını tek bununla tamamlıyorum, göz kalemi,rimel ve bu...





,

Durum bu. Ambalaja geldiğimizde ise klasik balm ambalajı. Oldukça şeker...



10 üzerinden 8 veriyorum. Kalıcılık konusunu ele aldığımda 2 puan kırıyorum :)) 




Siz daha önce denediniz mi bu ürünü?


Yorumlarınızı bekliyorum






Sevgiler

Kübra 



2 yorum:

  1. Balm ambalajlarını çok seviyorum. Bu ürünü kullanmadım , mağazaya gidince renk çeşitlerine bakayım ;)

    YanıtlaSil
  2. Ay bu senin için çok harika bir nude olmuştur kesin Kübiş, güle güle kullan tatlım!!! Bu rujları ben de seviyorum ama elimdekilerden sıra gelmiyor...

    YanıtlaSil