Pazar, Mart 01, 2020

Barnangen All Over Rescue Body Balm..

Herkese yeniden selamlar...

Nasıl soğuk anlatamam :( Kışı severdim önceleri,şimdi sevmiyorum :(


Canıkom Linoş Watsons'ın yeniyıl kutusunu almıştı bana. Kutunun içinden çıkan güzel bir vücut balmını anlatacağım bugün sizlere :)

Karşınızda Barnangen All Over Rescue Body Balm... 






Marka oldukça eski bir marka.Stockholm menşeili. Marka bünyesinde banyo ürünleri,nemlendiriciler,sabunlar vs var. Yıllar önce öğrenmiştim görünce sevindim :)

 Ürün tüm vücudu koruyan,bakım yapan,nemlendiren bir ürün. "Head to toe" sloganıyla baştan ayağa koruyan bir nemlendirici. Ürün anlatımında yenileyn,tazeleyen, koruyan ve canlandıran ifadeler var. Öncelikle içeriğine bakalım.








 Aqua, su.  Behenyl Alcohol, yağlı alkollerdir, cilt bakımı ve saç bakımında kullanılır. Glycerin mum yapısında, sabun yapımında kullanılan maddedir,cildi nemlendirir. Ethylhexyl Palmitate yağ asidi esteridir.Helianthus Annaus Seed Oil bildiğiniz ay çiçeğidir. Cetearly Alchol bitkisel kaynaklı yağ alkolüdür,cilde yumuşaklık verir. Sheabutter cildi yumuşatan,nemlendiren bir yapıdır. Propilen Glikol güneş kremlerinde ve nemlendiricilerde yer alır. Hexanediol kozmetiklerde yumuşatma,ıslak his yapma için kullanılır. Capric Triglyceride çözücü olarak görev alır. Saçları cildi iyileştiren, derinlemesine ulaşır. Chamomilla recutita bildiğiniz papatyadr. Cilt duruluğu sağlar,parlaklık veren bitkidir. Allantoin cilt bakımı ürünlerinde kullanılan bir bileşendir,cildi yumuşatır nemlendirir. Hydrogenerated Lecitin cilt bakımında kullanılır. Sodium Stearoyl Lactylate suda dağılan gıda katkı maddesidir,hacim sağlar. Carbomer kıvam için kullanılır.Tocophenol yağlı tohumlar ve yenen yapların bileşenleridir. Hydrogenerated Palm Glycerides Citrate bitkisel yağlarla cildi nemlendiren yapıdır. Sodium Hydroxide beyaz renkli nem çekicidir. Hexyl Cinnamal kozmetik sektöründe kullanılır. Geraniol gül yağı, palmona ve sitronella yağının bileşenidir. Citronellol yine yağlarda bulunan maddedir,nemlendiricidir. Benzyl alkol aromatik alkoldür,kokusudur. Pek çok cilt bakımı ürününde yer alır. Limonene narenciye kabuğundaki yağdır. Alpha isomethyl ionone,koku veren bir mnaddedir. Linalol hoş koku veren moleküldür. Phenoxyethanol kozmetiklerde kullanılan koruyucudur. Hydroxyacetophenone antioksidandır,kozmetik içeriktir. 

Bakıldığında içeriği güzel sayılacak bir içerik. Paraben ve türevleri yok. Silikon ve türevleri yok. 

Sabahları kollarıma,dirseklerime sürüyorum ürünü aldığımdan beri.  Hava çok soğuk olduğu için nemlendirme şart Ankara'da. O kadar iyi geliyor ki, kollarıma,kuruma çok az oluyor. Alerjik reaksiyon da yaşamadım.  Çok yürüyen biri olarak ayaklarıma ve dizlerime de sürmeye başladım. Özellikle topuklara çok iyi geliyor. Her cilt tipine uyum sağlayacağını düşünüyorum. Bunun için de bitenler postunda anlatırım. Ürün %95 organik içeriğe sahip ve vegan ayrıca. Sanırım bu oldukça mutlu ediyor.  








Oldukça kıvamlı bir yapısı var. Kolayca cilt tarafından emiliyor. Etkisi uzun süre gidiyor. Sıkıntı yapmıyor. Kavanoz içinde olmasını seviyorum,miktarı istedğiniz gibi ayarlıyorsunuz. 200 ML olduğu için uzun  süre gideceğe benzer. Kokusu çok boğucu değil. 

Ben severek kullanmaya devam edeceğim.

Sizler denediniz mi?

10 üzerinden 9 veriyorum

Yorumlarınızı bekliyorum

Barnangen'in ürünlerine Watsons şubelerinden ulaşabilirsiniz

Sevgiler

Kübra 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder