Pazar, Ocak 26, 2020

New Well Bio Herbal Mascara



Herkese merhaba, Zor günler bu günler. Rabbim yardımcımız olsun,hepimizi korusun...Yazmam gereken ürünler vardı, bir lokma kafam dağılır diye yazıyorum sizlere.

Karşınızda New Well Bio Herbal Mascara. Hemen inceleyelim...



Ürün bana geleli 10 günü geçti. Geldiği günden itibaren kullanıyorum. Test edilen bir ürün olarak doğadan yardım alınmış :) 

7 in 1 maskara, yedi tane doğal yapı içeren,uzun süre kullanıldığında kirpikleri beslemeyi hedefleyen bir ürün. Bu yapılara bakalım :  Avokado Yağı, kıl diplerini besleyen, kirpiklerin uzamasına yardımcı bir yağdır. Tatlı badem yağı, E vitamini ihtiyacını karşılayan,dökülmeleri önleyen, yıpranan kirpikleri tamir eden bir yağdır. Macadamia, antioksidan içeren,çevre kirliliğine,güneşin zararlı etkilerinden koruyan bir yağdır. Argan, nemlendiren, canlandıran bir yağdır. Kızıl yonca extractı, kıl köklerini besleyen,bakım yapan,sağlıklı gelişimini destekleyen bir yapıdır. E vitamini, kökten uca destek veren,sebum üretimini sağlayan, yeni kıl üretimini destekleyen bir vitamindir. Keratin, saç,tırnak ve diş minelerinde bulunan güçlü bir proteindir.Kirpikleri besler, güçlendirir,korur,parlak görünümü destekler. 





Şimdi deneyimime gelelim:

1- Öncelikle fırçasını sevdim. Plastik fırçası ile uygulama çok kolay. İlk kat yetmiyor iki kat sürüyorum.

2- Uzatmasını sevdim. Çok hacim insanı değilim, kirpiklerin uzatılmasını çok severim,gözlük kullanmama rağmen uzun kirpiklere bayılırım. Onun için uygun diyebilirim. Ambalajı da çok sevdim,koruma bandı da bulunuyor gayet iyi...

3- Bir tık akma sorunu yaşanabilir. Objektif olarak yazalım, yer yer düzeltmeler yapmalısınız :)

4- Makyajı güzel tamamlayan,dökme yapmayan bir ürün.

5- Günlük kullanım için uygun. Topaklama yapmayan,yapıştırmayan bir maskara.

Benim görüşlerim bu şekilde

10 üzerinden 8.5 veriyorum.


Teşekkürler New Well 







Almak isterseniz buyrun

1 yorum:

  1. Kübiş'ciğim, ben de akma yaptı bu maskara ne yazık ki; gerçi bende akmayan maskaraya nadiren rastlanır ama... onun dışında uzatmasını, tek tek ayırmasını ve kıvırmasını epeyce beğendim. Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil