Çarşamba, Mart 04, 2020

Nyx Can't Stop Won't Stop Setting Power,Sabitleme Pudrası


Herkese selam... 

Geçtiğimiz haftalarda Loreal ContentPro'dan çok şaşırtıcı bir paket geldi. Nyx ürünlerinin yer aldığı paketi çok beğendim. Sizlere teker teker anlatacağım. İlk konuğumuz Nyx Can't Stop Won't Stop Setting Power,Sabitleme Pudrası

Can't Stop Won't Stop porselen makyajını hedefleyen bir seri. Fondöteni,pudrası,primerı,concealerı var. Pudraya gelirsek eğer, bu bir sabitleme pudrası. Makyajı sabitleyerek,makyajın kalıcılığını artıran bir ürün. 


Blogumu takip edenler biliyor ki karma ciltli biriyim. Hatta oldukça da takık. Bu yüzden fondöten,BB krem üstüne parlama olmaması, düzgün durması ve makyajın ömrünü uzatması için pudra kullanıyorum. Nyx'in kendi sitesinde yazıldığı gibi, bu ürün profesyonel olarak da kullanılabiliyor. Ürünün 6 tonu var. Yapısı incecik, uyguladığınızda tende asla ağırlık yapmıyor.



Sitede bir öneri var:  Ürünü göz altlarına, T bölgesine,kontür bölgesine uyguluyoruz, 10 dakika bekliyoruz, sonrasında süpürme işlemi yapıyoruz. Böylece porselen etkisi oldukça güzel oluyor. Öyle parlama yaşamadım. Makyajım da 6-7 saat cidden çerçeve gibi de durdu. Benim için bu sürede oldukça iyi. Kolaylıkla da temizleniyor. 




Ambalaj böyle süzgeç misali. Az miktar ürünü pudra fırçasıyla uyguladığınızda yetiyor. Fazlasına gerek yok. 




Bu renk bana bir ton açık. Ama öyle çok beyaza kaçan bir yapısı olmadığından uygun oldu diyebilirim. İçeriğini de çektim, çok çok kötü değil bence, ayrıca yorum da sizin. 

Fiyatı indirimde 84 tl 

Durum böyle, 10 üzerinden 9 veriyorum. 

Siz bu seriyi daha önce denediniz mi?

Bir şans verir misiniz?

Sevgiler

Kübra 


1 yorum:

  1. İçinde talc ve mica olmaması çok artı puan bence, çoğu insan için iyi bir alternatif olacaktır. Pek pudra kullanmadığım için yakın zamanda almam; ama, elimdekiler bitebilirse aklımda olsun :) Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil