Salı, Mart 31, 2020

Dieci 10 Dry Shampoo Invisible For All Hair Types









Yeniden selamlar...

Ne yapacağız,ne zamana kadar evde kalacağız bilemiyoruz.Bu süreçte Allah çalışanları korusun... 



Bu sefer bir kuru şampuan ile karşınızdayım: Dieci 10 Dry Shampoo Invisible For All Hair Types. Tamamen denemek için aldığım bir üründü. Hani kuru şampuan olayından çok anlamıyorum. Görünce denemek istedim. Kuru şampuanlar anı kurtarmak için üretilen ürünlerdir. Yağlı görünümü yok eder, saçları yıpratmadan her gün yıkamanıza engel olur. 


Size bu sefer iki kısa video çektim. İki gün beklettim saçlarımı yıkamadım,duş aldım sadece. Gün aşırı saçlarımı yıkayan biriyim,haftada 1-2 kere maske,1 kere serum yapıyorum.  Hafif bir yağlanma vardı saçlarımda. Saç diplerine doğru ,30 cm uzaktan sıktım, saçlarıma yedirdim,taradım. Şekil verdim. Normal yapıda saçlarım var. Ürün her saç tipine uygun. Bu arada beyazlarım için kusura bakmayın,emin olun bembeyaz olacak bu süreçte :) :) Ürüne gelirsek, saçlarımı ağırlaştırmadı. En çok merak ettiğim buydu. Kaşındırmadı, saçlarıma zarar vermedi.  Sıkıntı yapmadı,kalıntı bırakmadı.Tozlu bir görüntü olmadı. Çok az yağlanmam vardı onu sildi attı. Gerçekten anlık kurtarım için iyi bir ürün diyebiliriz. 



Dieci'nin spreyli saç ürünlerinin ambalajlarını seviyorum. Siyah şişeler çok güzel. Özellikle pro kullanımda salonlara çok yakışacaktır. Şişe üstünde bu  sefer siyah şişe üstüne gri yazı, metalik pembe,kırmızı,mavi,mor desenler var. Çok hoş. 75 ml. Biraz daha fazla olsamıydı bilemedim,çünkü tüm saç için kullanım yapacaksak çabuk bitebilir. 





Dieci bir Türk markası. Renk Kozmetik tarafından üretim yapılıyor. Şişe geri dönüşümü olan bir şişe. Üretim ve son kullanma tarihi şişe üstünde mevcut. Ben ambalajları çok seviyorum








Cosmetica indirimden almıştım. Fiyat aralığı değişebiliyor.

10 üzerinden 9 veriyorum.

Böyle ürünleri seviyorsanız bir şans verin

Sevgiler

Kübra 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder