Pazartesi, Mart 16, 2020

Dieci 10 Hair Serum- Macademia Nuts Oil -1




                                           




Herkese selamlar...

Güzel günler çabucak gelsin diyelim ve başlayalım. Karşınızda Dieci 10 Hair Serum- Macademia Nuts Oil...

 İlk aldığımda fotografları çekmiştim. Bir de size uygularken mini bir video çektim. Ürünü inceleyelim,önce içeriği yazalım detaylıca. 


Cylopentasiloxane&dimethiconol saçı yumuşatan,nemlendiren bir yapıdır. Ayrıca traş ürünlerinde,bazı şampuanlarda, temizlik kremlerinde mevcuttur. Saçtaki elektrklenmeyi azaltan bir yapıdır. Cyclopentasiloxane, renksiz kokusu bir sıvıdır. Saçı yumuşatır. Fragrance,parfümdür. Butylphenyl Methylpropional bir tür parfümdür. Pek çok kozmetik ürünlerinde, çamaşır tozlarında mevcuttur. Coumarin, vanilyaya benzeyen bir kokusu vardır, lavantada, çilekte, tarçında ve pek çok bitkide vardır. Hydroxisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde bir çeşit koku maddesidir. Macademia yağını daha uzun anlatacağım. C12-15 Alkyl Benzoate yumuşatıcı, yağlayıcı bir çözelti olarak kullanılır. Saç ürünlerinde pürüzsüzleştiren, ipeksi etki veren bir yapıdır. Capsicum Annuum Resin(paprika),yıllık biber dediğimiz bitki. Saç bakım ürünlerinde, temizlik ürünlerinde,banyo ürünlerde mevcuttur Besleyen,koruyan bitkidir. 




Macademia yağı, saç ürünlerinde yer alan,fındık yağı olarak bilinen bir yağdır, içinde pek çok yararlı besin mevcuttur. Yağ asitleri,demir,fosfor,B kompleks vitaminler ve kalsiyum gibi. Ayrıca palmitoteik asit olarak da bilinen yapı,yağda mevcuttur. B kompleks vitaminler saçlar için tercih edilen vitaminlerdir,uzama,dökülme ve bakım konusunda kullanılır. 

Macademia yağı, kuru saç diplerini yumuşatır. Saçlarınızı daha kolay taramayı sağlar. Palmitoleik asit yaşlanmaya bağlı olarak olabilecek saçlardakı tahribatı önleyerek,dökülmeyi azaltır. Saçları güçlendirerek, koparak dökülme sorununu yok eder. Bu saçlarını sürekli toplayanlar için de çok iyi :) 
Yağı sürekli kullanım sonucu,saçların parladığı görülmektedir. İşlem gören saçlarda kırılmaları önler. Macademia yağı saç hücrelerini gençleştirir, saçların kolayca uzamasına destek olur.

Seruma dönersek, 2 haftayı devirdim.3.haftaya başladım. Belki parfüm bir tık daha az olsa daha iyi olurdu,ilk bunu yazmak istiyorum :) Edindiğimden beri düzenli uyguluyorum, haftada 3 kere saça çok az döküyorum,sonrasında tarakla masaj yaparak derinlemesine uyguluyorum. 10-15 dakika beklettikten sonra duruluyorum. İlk etkisi saçlarımın yumuşacık olması diyebilirim. Oldukça kuru saçlara sahibim. Şöyle diyeyim kına yaptı galiba,gerçekten saçlarım barbie bebeğinin sürekli saçlarının taradığı gibiydi. Serumu duruladıktan sonra kupkuru olan saçlarımı canlandırdığı ve daha parlak gözüktüğünü de yakın çevrem söylüyor. Kaşındırma yok. Dökülme konusunda pek bir şey yazamam, çok şükür eskisi gibi dökülme yaşamıyorum. Saçlarımda işlem yok,ayrıca çok nadir fön çektiririm. Isıya ve föne de dayanıklı olmasını sağlıyormuş serum. Kırıkları daha azalttığı belirtilmiş. 

Serum yaklaşık 50 ml. Çok az miktar tüm saçlarınıza yetiyor. 







Güzel bir ambalajı var. Cam. Yazısı ve kutusunun üstündeki fındıklar oldukça hoş. Likite yakın bir ürün ve kapağı sayesinde istediğiniz miktarı kolayca alabiliyorsunuz. 

Kokusu biraz fazla gelebilir. Ürünü sevdim ben oldukça, belki bir tık daha az parfüm kullanılabilir. 







İlk postumuz bu olsun...

Oldukça objektif olmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum




İkinci bölümde görüşmek üzere

Sevgiler


2 yorum:

  1. Keşke hiç parfüm koymasalardı, ben de hemen alırdım. Parfümsüz saç serumuna ihtiyacım var çünkü... güle güle kullan Kübiş'im!!!

    YanıtlaSil