Perşembe, Mart 26, 2020

Dieci Professional Hair Styling Spray 4 Perfect Hold


Selam, gerçekten durmadan blog postu yazmak istiyorum. Bir tık kafam dağılıyor,bır tık sakinliyorum. Bu sefer yeni aldığım ve aldığımdan beri kullandığım bir ürünle karşınızdayım Dieci Professional Hair Styling Spray 4 Perfect Hold ...

Geçen hafta Cosmetica indirimi aklımı çeldi, kuru şampuan,saç spreyleri ve ruj aldım :) Dayanamadım, mayısa kadar evdeyiz bari biraz yazılara yer vereyim,biraz oturduğum yerden yeni ürünler deneyeyim dedim. Mayısa kadar almak istemiyorum. Kargo şirketlerini üzmek istemem. Aldıklarımdan biri bu saç spreyiydi. Son bir aydır Dieci markasını tanıyorum. Önce saç maskesi edindim,daha sonra saç serumunu kullandım. Şimdilerde ise spreylerini denemeye başladım. Bu spreyde ise 4 Perfect Hold olanı seçtim ki,saç spreylerine biraz takığım ben  güçlü tutuş olsun. 




Ürün kocaman bir şişe. Yaklaşık 4-5 senedir neredeyse her gün saç spreyi kullanıyorum. Etkinliklerde 2 tane hediye edilmişti,2si de kocamandı. Daha sonrasında büyük şişe almaya başladım. Bir önceki spreyi anlatmıştım,blogda bulabilirsiniz. Yine 400ml görünce tamam dedim. Öncelikle siyah ambalajı ve üstündeki metalik anlatımına bayıldım. Ürünlerin üstündeki metalik yazıları çok severim. Aksesuar gibi olur rafta. 






Ağır bir şişesi var, sprey kısmı çok başarılı, siyah renkli. Acaba farklı olup metalik gri olsa mıydı :) Saça istediğiniz kadar sıkabiliyorsunuz. Bir iki kere düşürdüm ettim sakarlığım sağolsun,pek sorun olmadı. Daha önceki sprey,üçüncü basışımda elimde kalmıştı :((( Çok üzülmüştüm. 








Ürünü ıslak saça da uyguladım kuru saça da. Islak saçta çok daha güçlü onu not edelim. Saçlarım topluyken elektriklenmeyi azaltsın,uçuşan saçları toparlasın diye sıkıyorum. Çok az uygulama yetiyor. Saatlerce bozulmadan kalıyor. Uçuşma olmuyor. Yine ıslak saça uygulayınca, dalgalar güçlü kalıyor,bozulmuyor. Kuru saça sıktığımda ise yine bozulmuyor fazla. Islak saçta daha çok seviyorum. Hani ürün aslında profesyonel kullanım için uygun,yani o düğün saçları,nişan saçları için...Ama ben de güçlü tutuş seviyorum, bu yüzden aldım. Belki size fazla gelebilir,yalnız içinde provitamin b5 olduğundan saçları çok yıpratmıyor, düşündüğünüz gibi saçlarınızı kurutmuyor. Saçlarınızı yıkadığınızda yok olup gidiyor. 

Ürünün üretim ve son kullanma tarihi şişe üzerinde mevcut. En güzeli Made In Turkey ibaresi :) Geri dönüşümlü ambalaja sahp. 

Zamanı gelince bitenler yazısında yine yer alsın.


10 üzerinden 9 veriyorum


Şimdilik bu kadar

Sevgiler

Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder