Çarşamba, Mart 18, 2020

Revox Coenzyme Q10 Phytokeratin At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan





Karantina altında yazılar diye başlarmışım :) Dünyayı yaktı kavurdu virüs:( Üzülüyorum. Tez zamanda yok olsun gitsin. Neyse,konumuza gelelim...

Karşınızda Revox Coenzyme Q10 Phytokeratin At Kuyruğu Bitki Özlü Şampuan...

Uzun süredir yazmak istiyordum,şişenin bitmesini bekledim. Bu şampuan diğerlerinden bir tık farklı. Çünkü temel etmen Q10 ve fitokeratin ..

Koenzim Q10, saç köklerini besleyerek keratin üretimini etkinleştiren bir yapıdır. Fitokeratine bakarsak, buğday,mısır ve soyadan elde edilen bitkilerde oluşan kompleks bir aminoasittir. Fitokeratin saçları korur, güçlendirir,nemi kapsayarak kurumayı önler. Saçların koparak dökülmesine engeldir. 

Koenzimin saç köklerinde antiaging etkisi de vardır. Yaş ilerledikçe saç kökleri zayıflar, saçların beslenmesi, hücrelerin yenilenmesi gerekir. Koenzim saç hücrelerini yenilemeye destektir.

Şampuanda ayrıca B vitaminleri var. B3 vitamini, kan dolaşımını düzenleyen bir vitamindir. B5, uzamaya yardımcı,parlaklığı artıran,beyazlamayı geciktiren bir vitamindir. B7,saçlarda kaliteyi artıran,güçlendiren bir vitamindir. B9 ise yeni saç oluşumunu sağlar, uzamaya yardımcı olur,saçları dış etkilere korur. Ayrıca at kuyruğu ekstresi yine var. 







Geri kalan içeriği de çektim. Kullanılan sülfat,hindistan cevizi yağından elde edilen sülfattır. Zararlı alkol de yok. Paraben ve türevleri yok. 

Deneyimime gelirsek, ben senelerdir Revox kullanıyorum. Blogda mevcut pek çok ürünü. Ah kalıntı şampuanı gitmeseydi tüh tüh :) Güzelce temizleyen,yeni saçlara destek bir ürün oldu. Haftada 4 kere saçlarını yıkayan biri olarak, yağlanma sorunu yaşamıyorum extradan. Kolayca durulanan bir şampuan,her gün sprey kullanan biri olarak,spreyin etkilerini yok ediyor diyebilirim. Saçlarını yer yer toplayan biri olarak daha güçlü saçlara sahibim diyebilirim. Mini mini yeni saçlar da çıkardı. 



İlk şişede bunları yazabildim. Yeni şişeyi açtık bile 




Devamı gelecek

Sevgiler

Kübra 










diğer Revox yazılarım

1

2

3

4

5

6

7

2 yorum:

  1. bende yeni kullanmaya başladım. Revox markasına çok güvendiğim için bunu da güvenle kullanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Ahhh ah o kLıntı giderici şampuanda bende memnundum😔😔😔
    Mutlaka alacağım bende zaten severek kullanıyorum ürünlerini bu şampuanda alınacak✌️

    YanıtlaSil