Pazar, Mart 22, 2020

Dieci Daily Hair Care Mask


Selam :) 


Bu sürede en güzel şey blog yazmak bence:) Eski dizilerden de bir bölüm açtık mı tamam. Uzun süredir yazmak istediğim bir post ile geldim :)  Hemen başlayalım,karşınızda Dieci Daily Hair Care Mask








Önce ana etken maddelere bakalım... Keratin,multivitamin,relshi ekstraktı,at kuyruğu ekstraktı,buğday ekstraktı,provitamin B5 var. Kısaca bunlar ne bakalım :) Keratin, saç bakımında kullanılır. Saçların sağlığını korur,kurumuş saçları onarır,saçları yumuşatır Multivitamin kompleksi saçları koruyan birleşimdir. Reishi ekstraktı,reisi mantarı olarak bilinen bir mantardır, antiinflamuardır,antioksidandır.Saç dökülmesini engeller.At kuyruğu ekstraktı,at kuyruğu bitkisi içindeki silika saç dökülmesini yavaşlatarak yeni saç köklerine destektir. Kökleri besler,korur. Buğday ekstraktı, saçların uzamasına destek olur, kuruma ile mücadele eder,kafa derisini korur,hasarlı saçları onarır. İlk etken maddeler bu. 





 



Ürüne dönersek, içeriğinde SLES,SLS,Salt,Paraben,DYE yok,alkol yok . Keşke parfüm de olmasaydı :) Güzel sayılabilecek içeriği var :) Diğer içeriği de sizlere çektim. Biotin gözümüze çarpıyor. Biotinin keza saç sağlığında çok iyi destek olduğunu biliyoruz.  




Maske günlük kullanıma özgü bir maske. Haftada 2-3 kere yapıyorum. Miktarı kendim ayarlıyorum. Temiz saça elimle yayıyorum. Daha sonra tarak ile masaj yaparak tüm saçlarıma uyguluyorum. 5 dakika bekletiyorum. Daha sonra çok sıcak olmayan su ile duruluyorum bolcana. Yoğun, kremsi bir yapısı var. Bu yüzden iyi durulayın derim, bu çok önemli 




Bu ara gerçekten saçlarıma çok iyi bakıyorum. Bu maskeyi bulmak da iyi oldu gerçekten.Çünkü saç maskelerini seviyorum. Bugüne kadar çok maske kullandım. Ya saçlarımdan durulanmadı, ya da bir faydasını göremedim. Ama bu sefer ürün faydalı sanki bana :) Kullanmaya başladığımdan beri o kupkuru saçlarım ortadan kalktı. Kınanın izleri tamamen ortadan kalkıyor yavaş yavaş. Saçlarımı kolayca tarıyorum, istediğim şekli veriyorum. Sprey yoğun kullanan biriyim ve saçları kırdığını biliyorum. Maske ve serumlar gerçekten destek oluyor.  Yeniden uzatmayı düşünüyorum, bu yüzden saçlarıma iyi bakmam lazım. Uzamaya da sanki yardımcı. Zayıflamadı fazla, bu sefer saçlarım uzatırken. Daha güçlü sanki saçlarım. Eskisi kadar dökülme sorunu yaşamıyorum bu yüzden dökülme için olan ürünlere pek yorum yapamıyorum. 


Daha uzun süre kullanmam lazım ki sizlere detay verebileyim...

Bu ilk yorumum...

Okuduğunuz için teşekkür ederim...

Siz bu ürünü biliyor musunuz ?

Sevgiler





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder