Cuma, Mart 27, 2020

Ultra Compact Antibacterial Wet Wipes


Selam...


Bu sefer karşınızda Ultra Compact Antibacterial Wet Wipes var.. 


Bugünlerde çok ihtiyacımız olan şey : temizlik. Öyle bir hale geldik ki evden dışarı çıktığımızda elimizde kolonya,dezenfektan veya böyle antibakteriyel ıslak mendiller var. Onlarla düğmelere basıyoruz,kapıları açıyoruz. Ya da açtıktan sonra ellerimizi siliyoruz. Ultra Compact Antibacterial Islak Mendili gerçekten güzel ürün. Ürünün ambalajını ben çok seviyorum. Gri üzerine, yeşil limon,açıklamalar güzel. 





Ürün pamuksu bir dokuya sahip. Sevmiyroum sert ıslak mendilleri zaten. Boyutu oldukça iyi. Yeşil limon kokusu keskin değil,ferah bir koku. Bir tanesi benim ellerimi anlık temizlemeye yardımcı oluyor. Kullandıktan sonra atıyorum.  İçinde alkol ve paraben yok. Diğer içindeki maddeler çok sakıncalı değil. Alkol olmadığı için ellerinizi kurutmuyor. Aslında diyorum makyaj temizleme mendili gibi kitlenebilir ambalajı mı olsaydı. Ne bileyim, çok daha sağlama alırdık :) O başka bir ürün ya. Bulunca 500 alın :D Ha böyle ıslak mendilleri de cildinizi temizlemek için kullanmayın :)




Ambalaj içinde 40 tane var. Açtıktan sonra 3 ay içinde kullanmanız gerekiyor. Bantı sıkı sayılabilir. Geri dönüşümlü bir ambalaja sahip ve Made in Turkey...  Türkiye menşeili markalara ihtiyacımız var...

Durum bu

10 üzerinden 9 veriyorum

Sevgiler

Kübra 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder